Konyhatervezés tanfolyam
A TANFOLYAM LECKÉI:
-
0. A kezdetek : Hogyan tanulj? Milyen felszerelésre lesz szükséged? (nyitott oldal)
-
1. Hogyan találd meg a legoptimálisabb helyet a konyhádnak?
-
2. A konyha kapcsolata más helyiségekkel
-
3. Újítsd fel a régi padlót!
-
4. A konyha padlója: melegburkolatok
-
5. A konyha padlója: hidegburkolatok
-
6. Szárnyaljon a fantáziád! Festés, tapétázás, falburkolatok
-
7. Találd meg a konyhád stílusát!
-
GRÁTISZ lecke: Hogyan készíts mood board-ot? Videós lecke
-
8. Hogyan válaszd ki a konyhád színeit?
-
9. Munkavégzés a konyhában: mi az a konyhai technológiai sorrend?
-
10.Mitől lesz ergonómikus egy konyhabútor?
-
11.Háztartási készülékek a konyhában: mosogatótálca és kiegészítői
-
12. Háztartási készülékek a konyhában: csaptelep és víztisztító
-
13. Háztartási készülékek a konyhában: hulladékgyűjtő, konyhai hulladékőrlő
-
14. Háztartási készülékek a konyhában: mosogatógép és mosógép
-
15. Háztartási készülékek a konyhában: hűtőszekrények, borhűtők és fagyasztók
-
16. Háztartási készülékek a konyhában: főzőlapok és elszívók
-
17. Háztartási készülékek a konyhában: sütő
-
18. Háztartási készülékek a konyhában: kompakt sütő, mikrohullámú sütő, kávéfőző
-
19. Az elemek szerkezeti kialakítása: a szekrénytest anyaga és kialakítása
-
20. Az elemek szerkezeti kialakítása: az ajtófrontok anyaga és kialakítása
-
21. Az elemek szerkezeti kialakítása: kivetőpántok és nyitószerkezetek
-
22. Az elemek szerkezeti kialakítása: fiókok, polcok és belső vasalatok
-
23. Melyik konyhabútor elrendezési forma ideális neked?
-
24. Tervezés előtt hogyan mérd le a helyiséget
-
25. Konyhabútor tervezése lépésről lépésre; normál méretű és apró konyhák
-
26. A konyhabútor elemei: alsó elemsor
-
27. A konyhabútor elemei: felső elemsor
-
28. A konyhabútor elemei: magas szekrények
-
29. A konyhabútor elemei: félszekrények és pultra ültethető elemek
-
30. A konyhabútor elemei: munkalapok és hátfalak
-
31. A konyhabútor elemei: lábazatok, fogantyúk, párkány és fénylécek
-
32. Ne hibázz! Kivitelezés és anyagválasztás profi módon
-
33. Hogyan tervezd meg a konyhagépekhez szükséges kiállások helyét
-
34. Ki legyen a gyártó? Honnan vásárolj? Konyhastúdió – asztalos – IKEA; pro és kontra érvek
-
35. Láss világosan! Hogyan tervezd meg professzionálisan a világítást
-
36. Az első téglától az utolsó kiskanálig, a konyha kivitelezésének teljes folyamata
-
37. Dekorálj!
-
38. Szoba-, és fűszernövények a konyhában
-
39. Környezetbarát megoldások a konyhában
-
40. Vizsgakiírás (alaprajzok, segédletek és munkafüzetek)