Tökmagok – alapozó mini tanfolyam

Köszöntelek az Otthonlabor ingyenes mini tanfolyamán!

Ez a Tökmagok főoldala, innen éred el a tananyagot. A jobb oldalon találod a jelszóval védett leckéket. A megtekintésükhöz szükséges jelszót emailben küldjük meg neked, miután megkaptuk a megrendelésed. Ha még nem jelentkeztél a tanfolyamra görgess lentebb és rendeld meg. Jó, ha tudod, hogy a háttérben dolgozunk egy modernebb oktatói felületen. Reméljük rövid időn belül egy egyszerűbben használható, kényelmesebb e-oktatótermben tanulhatsz.

A leckék végén ellenőrző kérdéseket és házi feladatot is találsz. Nem kötelező sem a kérdések megválaszolása, sem a házi feladat beküldése. De ha komolyan szeretnél tanulni vagy fontos, hogy kapj valamilyen visszajelzést a tudásodról, akkor a labor@otthonlabor.hu email címere küldd el a megoldásaidat, – és ha van -, a kérdéseidet.

Jó tanulást kívánunk neked!

FONTOS!

A leckék ugyan ingyenesek számodra, de mégis komoly értékük van, hiszen a saját szellemi termékeink. Rengeteg munkaóránk fekszik benne. Mivel nagyon sokat dolgoztunk rajta, ezért számunkra fontos, hogy a jelszót ne add tovább illetéktelennek. Ha úgy gondolod más is szívesen tanulna nálunk, irányítsd az oldalukra, őt is szeretettel várjuk.

Köszönjük szépen!

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 5.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal!