II. modul – ALAPKÉPZÉS

A hallgatónk vagy és nem találod a tanfolyamot? Kíváncsi vagy a tematikára?

Kattints a gombra!

II. MODUL – ÁLTALÁNOS LAKBERENDEZŐ TANFOLYAM –  MEGRENDELÉS

Jelenleg* nagyon kedvezményes ELŐVÁSÁRLÁSI áron, 60% kedvezménnyel vásárolható meg ez a tanfolyamunk.

Erre a kedvezményes vásárlási lehetőségre azért adunk lehetőséget, mert a tanfolyam még NINCS TELJESEN KÉSZ.

Az elméleti tananyag 100%-ban elkészült, de a tananyaghoz kapcsolódó munkafüzetek és videók egy része még nem készült el. Folyamatosan dolgozunk a tanfolyamon, és minden nap töltünk fel új munkafüzeteket, vagy videókat. Ennek ellenére előfordulhat, hogy van olyan témakör, ami különösen érdekelne, de az elméleti anyaghoz tartozó munkafüzetek és videók még nem elérhetők.

Kérjük, hogy ennek tudatában vásárolj! 

*A tanfolyam ára a tanfolyam készültségétől függően változik!

A tanfolyamról:

Az elmúlt évtizedekben a lakberendezés egyfajta szenvedéllyé vált. Mára már nem csak a szupergazdagok és hatalmas villák tulajdonosainak privilégiuma a lakberendezés és a belsőépítészet, hanem bárki számára elérhető és könnyedén alkalmazható.

Legyen akár szerény az otthonod vagy grandiózus, új építésű vagy régi, ha a berendezésükre kerül a sor, akkor ugyanazok a lakberendezési szabályok vonatkoznak rá.

A lakberendezési magazinok és az otthonok felújítását bemutató televíziós műsorok hatására megváltozott az emberek szemléletmódja. Az emberek otthonaikra már nem úgy tekintenek, mint egy helyre, ahová haza mennek, hanem az otthonok privát szférává, egyfajta intim térré váltak, ami már nem csupán egy védőburok, hanem minden szükségletet kielégítő személyes élettér lett. A megváltozott életünknek és az internetnek hála, ma már minden termék és információ könnyedén elérhető. A drága design termékektől kezdve az IKEA teljes termékpalettájáig mindent meg tudunk vásárolni online, ami ugye néhány hónappal ezelőttig teljesen elképzelhetetlen volt. Korábban kellett a személyes jelenlét, mert ugyan a bemutatóterekben gyakran nem volt kiállítva az adott termék, és katalógusból történt a vásárlás, az eladók minden esetben segítettek a döntések meghozatalában. Például hogyan számold ki, hogy mennyi tapétára van szükséged adott falrész tapétázáshoz, vagy mely típusú falra melyik fajta tapéta ajánlott, esetleg segítettek kitalálnod, hogy milyen függönyt válassz és az milyen hosszú legyen.

Igen, az interneten minden elérhető, de néha egymásnak ellentmondó dolgokat olvashatunk vagy csak félinformációkat kapunk adott témával kapcsolatban. Ezért készülnek a tanfolyamaink, amelyek bár moduláris rendszerben íródnak, mégis egy-egy helyiség teljes tervezési folyamatán végigvezetnek, kezdve ott, hogy hogyan találj inspirációt vagy milyen kritikus pontjai vannak egy-egy helyiség berendezésének. A legtöbb ember maga szeretné berendezni az otthonát, ezért a tananyagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki aki érdeklődik a lakberendezés iránt megkapja a számára fontos információkat. Nem számít, hogy alacsony költségvetéssel rendelkezel vagy pazarabb otthont terveznél, a tanfolyamaink, – köztük az Otthonlabor Lakberendezési alapok tanfolyama -, abban segítenek neked hogy tájékozott döntéseket tudj hozni az otthonod berendezése vagy felújítása során, legyen szó a falburkolatokról, vagy csak egy optimális magasságú íróasztal kiválasztásáról.

Az alapképzésen megtanítjuk neked, hogyan zajlik egy-egy tervezési folyamat és milyen információkra van szükséged a helyes döntések meghozatalához.  A lényeg, hogy az alapozó tanfolyammal 50 leckét vásárolsz, amelyek segítséget nyújtanak neked abban, hogy össze tudd kapcsolni a tervezési fázisokat. Lehet, hogy a rajzolós, színezős gyakorlatokat jobban fogod élvezni, de az is elképzelhető, hogy az inspirálódós, keresgélős fejezetek tetszenek majd jobban.

Az árakról:

ELŐVÁSÁRLÁSI ár:  399.000 Ft helyett 168.000 Ft (egy összegben fizetve) mentorálás nélkül

ELŐVÁSÁRLÁSI ár:  599.000 Ft helyett 248.000 Ft (egy összegben fizetve) mentorálással

ÚJDONSÁG! 

3 HAVI RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG (amíg tart az elővásárlási kedvezmény)

  • 1. hónap – 75.000 Ft, vagy mentorálással 100.000 Ft. A fizetés után elérhető leckék: 0-19. lecke.
  • 2. hónap – 65.000 Ft, vagy mentorálással 95.000 Ft. A fizetés után elérhető leckék: 20-35. lecke.
  • 3. hónap – 65.000 Ft, vagy mentorálással 95.000 Ft. A fizetés után elérhető leckék: 36-50. lecke.

Minden lecke elméleti tananyagból, önellenőrző kérdésekből, a témához kapcsolódó oktatóvideókból, letölthető munkafüzetekből és gyakorlati feladatokból áll. Tudomásunk szerint nincs másik ilyen komplex képzés, mint a miénk. A tanfolyam  végén lehetőség van vizsgát tenni, ami természetesen szintén nem kötelező, csak egy lehetőség. Sikeres vizsga esetén a vizsgázó bizonyítványt és oklevelet is kap.

II. modul – Alapképzés

LAKBERENDEZÉSI ALAPOK TANFOLYAM

MEGRENDELŐLAP

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.

  • A megrendelőlap elküldése után egy automatikus visszaigazoló emailt fogsz kapni, kérjük ellenőrizd a postafiókod.
  • Amennyiben nem találod a levelünket nézd meg a „Promóciók” vagy a „Spam” mappát is.
  • Ha  sehol nem találod a visszaigazolást, akkor elképzelhető, hogy elütés történt az email címedben
  • Ügyfélszolgálatunk kis túlzással éjjel-nappal a rendelkezésedre áll, írhatsz email-t vagy telefonálhatsz
  • A vásárlásról egy e-számla fog érkezni a megrendeléskor megadott email címre, ez alapján tudod a pénzt elutalni

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 5.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal!