LAKBERENDEZÉSI ALAPOK MEGRENDELÉS

Többen kérték, ezért megadtuk a lehetőséget, hogy a tanfolyam elkészülte előtt, EARLY BIRD kedvezménnyel megvásárolható legyen a tanfolyamunk. 

Jelenleg nagyon kedvezményes áron, 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg ezt a tanfolyamunkat, de ez azzal járhat, hogy várnod kell a tananyagra és lassabban haladhatsz, mint ahogyan neked komfortos lenne. 

Megtehetnénk, hogy gyorsan összedobunk valamit, de mivel a lakberendezés mellett a minőség és a tanítás is a szenvedélyünk, ezért ezekből sem kívánunk engedni.

A tanfolyamról:

Az elmúlt évtizedekben a lakberendezés egyfajta szenvedéllyé vált. Mára már nem csak a szupergazdagok és hatalmas villák tuljadonosainak privilégiuma a lakberendezés és a belsőépítészet, hanem bárki számára elérhető és könnyedén alkalmazható.

Legyen akár szerény az otthonod vagy grandiózus, új építésű vagy régi, ha a berendezésükre kerül a sor, akkor ugyanazok a lakberendezési szabályok vonatkoznak rá.

A lakberendezési magazinok és az otthonok felújítását bemutató televíziós műsorok hatására megvátozott az emberek szemléletmódja. Az emberek otthonaikra már nem úgy tekintenek, mint egy helyre, ahová haza mennek, hanem az otthonok privát szférává, egyfajta intim térré váltak, ami már nem csupán egy védőburok, hanem minden szükségletet kielégítő személyes élettér lett. A megváltozott életünknek és az internetnek hála, ma már minden termék és információ könnyedén elérhető. A drága design termékektől kezdve az IKEA teljes termékplalettájáig mindent meg tudunk vásárolni online, ami ugye néhány hónappal ezelőttig teljesen elképzelhetetlen volt. Korábban kellett a személyes jelenlét, mert ugyan a bemutatóterekben gyakran nem volt kiállítva az adott termék, és katalógusból történt a vásárlás, az eladók minden esetben segítettek a döntések meghozatalában. Például hogyan számold ki, hogy mennyi tapétára van szükséged adott falrész tapétázáshoz, vagy mely típusú falra melyik fajta tapéta ajánlott, esetleg segítettek kitalálnod, hogy milyen függönyt válassz és az milyen hosszú legyen.

Igen, az interneten minden elérhető, de néha egymásnak ellentmondó dolgokat olvashatunk vagy csak félinformációkat kapunk adott témával kapcsolatban. Ezért készülnek a tanfolyamaink, amelyek bár moduláris rendszerben íródnak, mégis egy-egy helyiség teljes tervezési folyamatán végigvezetnek, kezdve ott, hogy hogyan találj inspirációt vagy milyen kritikus pontjai vannak egy-egy helyiség berendezésének. A legtöbb ember maga szeretné berendezni az otthonát, ezért a tananyagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki aki érdeklődik a lakberendezés iránt megkapja a számára fontos információkat. Nem számít, hogy alacsony kötségvetéssel rendelkezel vagy pazarabb otthont terveznél, a tanfolyamaink, – köztük az Otthonlabor Lakberendezési alapok tanfolyama -, abban segítenek neked hogy tájékozott döntéseket tudj hozni az otthonod berendezése vagy felújítása során, legyen szó a falburkolatokról vagy csak egy optimális magasságú íróasztal kiválasztásáról.

Az alapozó tanfolyamunkon megtanítjuk neked, hogyan zajlik egy-egy tervezési folyamat és milyen információkra van szükséged a helyes döntések meghozatalához. Már láthatod a tematikát, ami ugyan még nem teljes, de mindig menet közben szokott hatalmasra duzzadni a tananyag. A lényeg, hogy az alapozó tanfolyammal 50 leckét vásárolsz, amelyek segítséget nyújtanak neked abban, hogy össze tudd kapcsolni a tervezési fázisokat. Lehet, hogy a rajzolós, színezős gyakorlatokat jobban fogod élvezni, de az is elképzelhető, hogy az inspirálódós, keresgélős fejezetek tetszenek majd jobban.

Az árakról:

EARLY BIRD ára: 49.000 Ft.

Az ELŐVÁSÁRLÁSI ár addig érvényes, amíg az utolsó lecke fel nem kerül, utána 79.000 Ft-ra módosul és marad érvényben 30 napig.

A tanfolyam végső ára: 99.000 Ft lesz

Minden lecke végén önellenőrző kérdések, letölthető segédanyagok, és ahol olyan jellegű a tananyag, gyakorlati feladatok is helyet kapnak. Ezeket el lehet küldeni nekünk ellenőrzésre, de nem kötelező. A tanfolyam vizsgával zárul, ami természetesen szintén nem kötelező, csak egy lehetőség. Sikeres vizsga esetén a vizsgázó kap egy oklevelet és egy kis meglepetés ajándékcsomagot.

Lakberendezési alapok kurzus

MEGRENDELŐLAP

  Kapcsolattartó adatok:

  (Kérjük töltsd ki az összes mezőt!)

  Ajándékutalvány:

  Beváltom az ajándékutalványom

  Számlázási adatok:

  (Kérjük töltsd ki az összes mezőt!)

  Szerepeljen az adószámom a számlán

  Kérjük fogadd el az alábbiakat a megrendelés elküldéséhez:

  A megrendelés mellé választható:

  Hozzájárulok, hogy emaileket küldjetek nekem az Otthonlabor tanfolyamaival kapcsolatban

  • A megrendelőlap elküldése után egy automatikus visszaigazoló emailt fogsz kapni, kérjük ellenőrizd a postafiókod.
  • Amennyiben nem találod a levelünket nézd meg a “Promóciók” vagy a “Spam” mappát is.
  • Ha  sehol nem találod a visszaigazolást, akkor elképzelhető, hogy elütés történt az email címedben
  • Ügyfélszolgálatunk kis túlzással éjjel-nappal a rendelkezésedre áll, írhatsz email-t vagy telefonálhatsz
  • A vásárlásról egy e-számla fog érkezni a megrendeléskor megadott email címre, ez alapján tudod a pénzt elutalni
  • Budapesten a Lurdy Házban vagy a Corvin Plázában készpénzben is tudsz fizetni, de előtte szükséges némi egyeztetés

  Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 5.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal!