Kíváncsi vagy, hogy mikor indulnak az új tanfolyamaink? 

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Az Otthonlabor tanfolyamain olyan saját fejlesztésű tananyagból tanulnak a hallgatók, ami közel 20 éves lakberendezői és bútortervezői tapasztalatot dolgoz fel. Nálunk az oktató és a hallgatók viszonya közvetlen. Ez azt jelenti, hogy az oktatás is családias légkörben zajlik, ezért könnyebben tudunk reflektálni a hallgatók egyéni igényeire és az esetleges elakadásaikra. Minden problémára igyekszünk gyorsan reagálni; külön oktatóanyaggal, plusz gyakorlati feladatokkal és extra videós tartalmakkal. Sőt! Külön kurzust is indítottunk már néhány hallgató kedvéért.

Már a kezdetektől sokféle, tanfolyamokkal kapcsolatos kérés érkezik hozzánk. Az elmúlt évben is számtalan kérésnek igyekeztünk eleget tenni, aminek az lett az eredménye, hogy több tanfolyam fejlesztésébe belekezdtünk. A megosztott figyelem minden téren lassú haladást eredményezett, ezért úgy döntöttünk, hogy ezentúl mindig csak egy tanfolyam fejlesztésre fókuszálunk. De azért közel 30 kisebb-nagyobb tanfolyam ötlete lapul a tarsolyunkban!

Persze közben az élet nem áll meg, hiszen a lakberendezésben trendek jönnek-mennek, új anyagok és új megoldások mindig születnek. Ha nyitott vagy arra, hogy lakberendezéssel kapcsolatos hírekről olvass; ha kíváncsi vagy, hogy mi történik az Otthonlaborban (például, hogy milyen tanfolyamon dolgozunk éppen, vagy melyik várva várt tanfolyam indult el végre); esetleg szívesen megnéznéd néhány hallgatónk munkáját vagy bekapcsolódnál egy picike kőház bővítésébe és tervezésébe, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre!

Ui.: Majdnem elfelejtettük! A hírlevél feliratkozóinkat meglepjük egy gyönyörű, névre szóló, 5.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal, amit akár már a beiratkozáskor is beválthatsz!

HÍRLEVÉL

>> Feliratkozhatsz az Otthonlabor hírleveleire  <<

  Szeretném kérni az 5.000 Ft értékű Otthonlabor ajándékutalványt.

  Nézd csak! Milyen gyönyörű az ajándékutalványunk!

  HOGYAN LEHET HOZZÁJUTNI?

  Bátran töltsd ki a feliratkozási űrlapot, és kérd az 5.000 Ft kedvezményre jogosító utalványodat, amelyet egy alkalommal tudsz beváltani! Mi pedig pár órán belül elküldjük neked emailben a személyre szóló, korlátlan ideig érvényes kedvezménykártyádat.

  Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 5.000 Ft értékű, névre szóló #otthonlabor ajándékutalvánnyal!

  Biztosan érdekel, hogy miért kapod ezt az utalványt! Egyrészt, mert a hírlevél feliratkozók kiemelten fontosak számunkra, hiszen így kapunk visszajelzést, hogy amit csinálunk az jó és szükség van a munkánkra. Másrészt így szeretnénk megköszönni, hogy kitartasz és türelmesen megvárod, amíg elkészülünk egy-egy kurzussal.

  Az a vezérelvünk, hogy senki sem járhat rosszul az Otthonlaborral. Azon dolgozunk, hogy mindenki többet kapjon, mint amire számít. Nagyon szeretünk adni, ezért döntöttünk úgy, hogy mindenkit aki feliratkozik az Otthonlabor hírleveleire, egy alkalommal megajándékozzuk egy névre szóló, 5.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal.

  Ha korábban feliratkoztál, de még nem használtad fel az utalványod, esetleg nem találod azt, amit korábban megkaptál, akkor írj egy emailt a labor@otthonlabor.hu email címre és segítünk!

  További tudnivalók:

  • A személyre szóló, 5.000 Ft értékű ajándékutalványt arra a névre állítjuk ki, és arra az email címre küldjük, amivel regisztráltál.
  • Minden ajándékutalványon egyedi kuponkód szerepel, amit egyszer tudsz beváltani.
  • FONTOS! Az ajándékutalvány nem átruházható!
  • Az utalvány abban az esetben váltható be, ha a rendeléskor megadott megrendelő neve, email címe és kupon kódja megegyezik a személyre szóló ajándékutalványéval.
  • Az ajándékutalvány korlátlan ideig érvényes, de csak egy alkalommal váltható be.
  • A nevedre szóló ajándékutalványt mi készítjük neked, ezért nem tudod azonnal letölteni. Minden reggel a levelek megválaszolásával és az ajándékutalványok elkészítésével kezdünk, ezért úgy kalkulálj, hogy 24 órán belül kapod meg az utalványodat.
  • A kártyán feltüntetett 5.000 Ft kupon formájában levásárolható bármely Otthonlabor tanfolyam esetében.
  • A kártya készpénzre nem váltható, és annak összegéből készpénz visszatérítése nem lehetséges.
  • A névértéken felüli rendelési összeget a rendelést leadó téríti.
  • Az ajándékutalványt a feliratkozást követően 24 órán belül emailben küldjük.
  • Személyenként egy ajándékutalványt állítunk ki.
  • Végezetül: a hírlevelünkről bármikor szabadon le tudsz iratkozni, hiszen maga a hírlevél-feliratkozás önkéntes.