Az elsők mindig jobban járnak!

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 5.000 Ft értékű, névre szóló Otthonlabor ajándékutalvánnyal!

Az első feliratkozók/megrendelők kiemelten fontosak számunkra, mert így kapunk visszajelzést, hogy amit csinálunk az jó, és szükség van a munkánkra. Másrészt így szeretnénk megköszönni, hogy kitartotok/kitartottatok és türelmesen megvárjátok, amíg elkészülünk.

Szeretünk adni, ezért úgy döntöttünk, hogy mindenkit aki feliratkozik az Otthonlabor hírleveleire, egy alkalommal megajándékozzuk egy névre szóló, 5.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal.

Bátran töltsd ki a feliratkozási űrlapot és kérd az 5.000 Ft kedvezményre jogosító utalványodat, amelyet egy alkalommal tudsz beváltani, mi pedig néhány napon belül elküldjük neked a személyre szóló, korlátlan ideig érvényes kedvezmény kártyádat. Mivel minden utalványt személyre szólóan készítünk el, ezért ha nagyon sürgős a dolog, akkor írj egy emailt vagy egy üzenetet. Rugalmasak vagyunk.

Ideiglenesen engedélyezzük ugyanarról az email címről a többszörös hírlevél feliratkozást, ezért a korábbi feliratkozóink is kérhetik az ajándékutalványukat. Feliratkozónként egy kupont fogunk küldeni, és hírlevelet is egyet kap mindenki, mindegy hányszor iratkozott fel.

Hírlevél feliratkozás

  Kapcsolattartó adatok:

  (Kérjük töltsd ki az összes mezőt!)

  Szeretném kérni, az 5.000 Ft értékű, személyre szóló ajándékutalványt.

  Kérjük fogadd el az alábbiakat a feliratkozáshoz:

  Tájékoztató:
  A személyre szóló, 5.000 Ft értékű ajándékutalványt arra a névre állítjuk ki és arra az email címre küldjük amivel regisztráltál. Minden ajándékutalványon egyedi kuponkód szerepel, amit egyszer tudsz beváltani.

  Ha meggondoltad magad, lehetőséged van leiratkozni.

  További tudnivalók:

  • A személyre szóló, 5.000 Ft értékű ajándékutalványt arra a névre állítjuk ki, és arra az email címre küldjük amivel regisztráltál. Minden ajándékutalványon egyedi kuponkód szerepel, amit egyszer tudsz beváltani.
  • FONTOS! Az ajándékutalvány nem átruházható! Az utalvány abban az esetben váltható be, ha a rendeléskor megadott megrendelő neve, email címe és kupon kódja megegyezik a személyre szóló ajándékutalványéval.
  • Az ajándékutalvány korlátlan ideig érvényes, de csak egy alkalommal váltható be.
  • Az ajándékutalvány manuálisan készül, ezért nem azonnal letölthető. Ha nagyon sürgős lenne, kérjük, hogy előtte egyeztessünk, és igyekszünk a lehető leggyorsabban elkészíteni. Normál esetben a küldési idő max. 24 óra a regisztrációtól számítva.
  • A kártyán feltüntetett 5.000 Ft, kupon formájában levásárolható a névértéken, egyszeri alkalommal, bármely Otthonlabor tanfolyam esetében.
  • A kártya készpénzre nem váltható, és annak összegéből készpénz visszatérítése nem lehetséges.
  • A névértéken felüli rendelési összeget a rendelést leadó téríti.
  • Az ajándékutalványt a feliratkozást követően 24 órán belül email-ben küldjük.
  • Személyenként egy ajándékutalványt állítunk ki.