Az elsők mindig jobban járnak!

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 5.000 Ft értékű, névre szóló Otthonlabor ajándékutalvánnyal!

Az első feliratkozók/megrendelők kiemelten fontosak számunkra, mert így kapunk visszajelzést, hogy amit csinálunk az jó, és szükség van a munkánkra.

Szeretünk adni, ezért úgy döntöttünk, hogy 2020. 07. 27-től mindenkit aki feliratkozik az Otthonlabor hírleveleire, egy alkalommal megajándékozzuk egy névre szóló, 5.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal.

Szeretnénk, ha tudnád, hogy akkor is kérheted a kuponod, ha már korábban feliratkoztál és akkor nem kaptál ilyen utalványt. Bátran töltsd ki a feliratkozási űrlapot és kérd az 5.000 Ft kedvezményre jogosító utalványodat, amelyet egy alkalommal tudsz beváltani, mi pedig egy napon belül elküldjük neked a személyre szóló, korlátlan ideig érvényes kedvezmény kártyádat.

Ideiglenesen engedélyezzük ugyanarról az email címről a többszörös hírlevél feliratkozást, ezért a korábbi feliratkozóink is kérhetik az ajándékutalványukat. Feliratkozónként egy kupont fogunk küldeni, és hírlevelet is egyet kap mindenki, mindegy hányszor iratkozott fel.

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolattartó adatok:

(Kérjük töltsd ki az összes mezőt!)

Szeretném kérni, az 5.000 Ft értékű, személyre szóló ajándékutalványt.

Kérjük fogadd el az alábbiakat a feliratkozáshoz:

Tájékoztató:
A személyre szóló, 5.000 Ft értékű ajándékutalványt arra a névre állítjuk ki és arra az email címre küldjük amivel regisztráltál. Minden ajándékutalványon egyedi kuponkód szerepel, amit egyszer tudsz beváltani.

Ha meggondoltad magad, lehetőséged van leiratkozni.

LEIRATKOZÁS

További tudnivalók:

  • A személyre szóló, 5.000 Ft értékű ajándékutalványt arra a névre állítjuk ki, és arra az email címre küldjük amivel regisztráltál. Minden ajándékutalványon egyedi kuponkód szerepel, amit egyszer tudsz beváltani.
  • FONTOS! Az ajándékutalvány nem átruházható! Az utalvány abban az esetben váltható be, ha a rendeléskor megadott megrendelő neve, email címe és kupon kódja megegyezik a személyre szóló ajándékutalványéval.
  • Az ajándékutalvány korlátlan ideig érvényes, de csak egy alkalommal váltható be.
  • Az ajándékutalvány manuálisan készül, ezért nem azonnal letölthető. Ha nagyon sürgős lenne, kérjük, hogy előtte egyeztessünk, és igyekszünk a lehető leggyorsabban elkészíteni. Normál esetben a küldési idő max. 24 óra a regisztrációtól számítva.
  • A kártyán feltüntetett 5.000 Ft, kupon formájában levásárolható a névértéken, egyszeri alkalommal, bármely Otthonlabor tanfolyam esetében.
  • A kártya készpénzre nem váltható, és annak összegéből készpénz visszatérítése nem lehetséges.
  • A névértéken felüli rendelési összeget a rendelést leadó téríti.
  • Az ajándékutalványt a feliratkozást követően 24 órán belül email-ben küldjük.
  • Személyenként egy ajándékutalványt állítunk ki.