II. MODUL – ALAPKÉPZÉS – LAKBERENDEZÉSI ALAPOK

Ezen az oldalon bármikor beiratkozhatsz valamint bővebb információt is kaphatsz mind a két alapképzésünkről.

Várunk szeretettel az #otthonlabor hallgatói közösségébe, mert #otthonrólazotthonról tanulni #együttkönnyebb!

Az Otthonlabor #OLT online lakberendező tanfolyamain a tananyag professzionális, de emellett közérthető és érdekes is. Ezért abban az esetben is bátran belevághatsz a tanulásba, ha teljesen kezdő vagy. Nálunk otthonról tanulhatsz, a saját időbeosztásod szerint, anélkül, hogy bárkihez alkalmazkodnod kellene, vagy el kellene hagynod a lakást.

 Az Otthonlaborban a tananyagot mi írjuk, a munkafüzeteket mi szerkesztjük, a rajzokat és illusztrációkat mi készítjük, és a videók is a saját tapasztalatink alapján készülnek. Nem használunk mesterséges intelligencia által generált anyagokat sem a tartalomgyártás, sem a tananyag fejlesztése során, tehát szó szerint MINDENT mi készítünk. Egy-egy tanfolyamon megosztjuk azokat a témához kapcsolódó gyakorlati tapasztalatainkat, amelyeket közel 20 év alatt gyűjtöttünk össze. Az elméleti tananyag nagyon részletes és informatív, amit illusztrált munkafüzetekkel és oktatóvideókkal egészítettünk ki. Tehát nem egy központilag megírt könyvből, kötött tanmenet szerint tanítunk, mint egy hagyományos képzésen. Mi sem gondoltuk az elején, de az ilyen színvonalú tananyagnak a megírása, megszerkesztése, mint amilyet elképzeltünk és amilyen a miénk, őrült sok időbe telik. A „LAKBERENDEZÉSI ALAPOK” tanfolyam még nem készült el. A tanfolyam elméleti része elkészült, de a 30. leckétől hiányoznak az elméleti tananyagot kiegészítő képes és rajzos munkafüzetek, hiányoznak az oktatóvideók, és még a régi tanulói felületünkön érhető el a tananyag. Ennek ellenére a tanfolyamot megnyitottuk. A tandíj a készültség mértékének megfelelően változik. Ha teljesen elkészült egy lecke, akkor emelkedik a tandíj mértéke is.

Kérlek, hogy ennek tudatában válaszd ki a neked tetsző képzést és iratkozz be!

LAKBERENDEZÉSI ALAPOK – OTTHONTERVEZŐ TANFOLYAM

#önképzőknek

JELENTKEZÉSI LAP

Beiratkozás a LAKBERENDEZÉSI ALAPOK tanfolyamra

  Utalványok és kedvezmények beváltása:

  Részletfizetés kérése:

  A tandíjat 5 x 55.500 Ft-os (5x154 EUR) havi részletben szeretném kifizetni. A részletfizetési feltételeket elolvastam és elfogadom.

  A tandíjat 10 x 32.500 Ft-os (10x90 EUR) havi részletben szeretném kifizetni. A részletfizetési feltételeket elolvastam és elfogadom.

  A megrendelés mellé választható:

  Kérem az utalványom, vagy a kedvezményem jóváírását!

  A számla pénzneme: EUR

  Kérjük fogadd el az alábbiakat a megrendelés elküldéséhez:

  Lakberendezési alapok az Otthonlabor alapképzése. Tulajdonképpen egy professzionális lakberendező tanfolyam, ami 20 évnyi lakberendezői munka tapasztalataiból született.

  A tanfolyam elsődleges célja, hogy közérthetően és kellő alapossággal tanítsa meg a lakberendezés alapjait azoknak, akik praktikusan és kényelmesen szeretnék berendezni az otthonukat.

  Ezt a tanfolyamot akkor válaszd, ha VALÓBAN érdekel a lakberendezés, hajlandó vagy időt szánni a tanulásra és a leckék önálló feldolgozására. Ha csak a saját lakásod szeretnéd berendezni és nem igényled azt, hogy bármikor tanácsot kérhess az oktatódtól, akkor ez a neked való tanfolyam.

  FONTOS! A Lakberendezési alapok tanfolyam még nincs teljesen kész, de már beiratkozhatsz és tanulhatsz. Jelenleg a 26-30. leckén dolgozunk, ezért nagyon kedvezményes, elővásárlási áron jöhetsz hozzánk tanulni. 

  Ha csak a lényeg érdekel:

  • kezdő szinttől

  • 50+1 lecke (308 fejezet)

  • elmélet: 200 óra

  • gyakorlat: 800+ óra

  • letölthető munkafüzet: 4000+ oldal

  • oktatóvideó: 10 óra

  • azonnal elkezdheted

  • önállóan tanulhatsz

  • 50 alkalmas konzultáció az oktatóval, emailben

  • beiratkozáskor kupon vagy kedvezmény beváltható

  • a Tökmagok tandíja jóváírható

  • 399.000 Ft helyett 248.000 Ft (688 EUR)

  Ha többet szeretnél tudni a tanfolyamról:

  Az elmúlt évtizedekben a lakberendezés egyfajta szenvedéllyé vált. Mára már nem csak a szupergazdagok és hatalmas villák tulajdonosainak privilégiuma a lakberendezés és a belsőépítészet, hanem bárki számára elérhető és könnyedén alkalmazható. Nem számít, hogy szerény az otthonunk vagy grandiózus, új építésű esetleg régi, ha a berendezésére kerül a sor, akkor ugyanazok a lakberendezési szabályok vonatkoznak rá.

  A lakberendezési magazinok és az otthonok felújítását bemutató televíziós műsorok hatására megváltozott a szemléletmódunk. Az otthonainkra már nem úgy tekintünk, mint egy helyre, ahová haza megyünk, hanem az otthonok privát szférává, egyfajta intim térré váltak. A lakásunk már nem csupán egy védőburok, hanem minden szükségletet kielégítő személyes élettér lett. A megváltozott életünknek és az internetnek hála, ma már minden termék és információ könnyedén elérhető. A drága design termékektől kezdve az IKEA teljes termékpalettájáig mindent meg tudunk vásárolni online, ami ugye a COVID előtti időkben teljesen elképzelhetetlen volt. Korábban a vásárláshoz kellett a személyes jelenlét. Ebben az időszakban gyakran előfordult, hogy a bemutatóterekben nem volt kiállítva az adott termék, ezért katalógusból kellett vásárolni. Szerencsére ilyenkor az eladók mindig segítettek a helyes döntés meghozatalában. Például hogyan számold ki, hogy mennyi tapétára van szükséged adott falrész tapétázáshoz, vagy mely típusú falra melyik fajta tapéta ajánlott, esetleg segítettek kitalálnod, hogy milyen függönyt válassz és az milyen hosszú legyen.

  Ma már minden megtanulható az internetről. Nem mintha elkezdeni nem lenne éppen elég nehéz, de zúdul ránk a sok tipp, tanács és az egymásnak ellentmondó információ. Persze mindenből csak egy kis morzsányi „jár”, ami éppen arra elég, hogy még jobban összezavarodjunk. Melyik tanácsot kövessük? Kire hallgassunk?

  Egy lakást praktikusan és szépen berendezni nagy kihívás. Pénzt, időt és odafigyelést igényel, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy ezeket mire áldozzuk. Ahhoz, hogy elégedettek legyünk a végeredménnyel, a tervezés során szükségünk lesz elméleti tudásra, gyakorlatra, kreativitásra, rajzkészségre, türelemre, „szépérzékre” és még számtalan másik készségre. A LAKBERENDEZÉSI ALAPOK tanfolyamon végigvezetünk a lakás teljes tervezési folyamatán. A legtöbb ember maga szeretné berendezni az otthonát, ezért a tananyagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki, aki érdeklődik a lakberendezés iránt megkapja a számára fontos információkat. Nem számít, hogy alacsony költségvetéssel rendelkezel vagy pazar otthont tervezel, ez a tanfolyam abban segít neked, hogy tájékozott döntéseket tudj hozni az otthonod berendezése vagy felújítása során, legyen szó a falburkolatokról, egy helyiség berendezéséről vagy csak egy optimális magasságú íróasztal kiválasztásáról.

  Miről tanulunk?

  A Lakberendezési alapok – otthontervezés tanfolyam tematikáját az alapján válogattuk össze, hogy végiggondoltuk, melyek azok a lépések, amelyeket egy lakás tervezésekor megtesznek a lakberendezők. Az alapképzésen megtanítjuk neked, hogy hogyan zajlik, miből áll, egy-egy tervezési fázis. Mit kell végig gondolnod, és milyen információkra van szükséged a helyes döntések meghozatalához. Arról is tanulunk, hogy a lakásba belépve mire figyel egy gyakorlott lakberendező. Milyen szempontok alapján méri fel a lakást? Hogyan ismerkedik meg a tulajdonosok igényeivel és hogyan hozza mindezt összhangba a lakás adta lehetőségekkel. Tanulunk a falakról, ajtókról, ablakokról. Megismerkedünk a lakások, házak típusaival, és arról is tanulunk, hogy mely előnyös és hátrányos tulajdonságaikra kell odafigyelni a berendezésük során. A valódi tervezési munkához elengedhetetlen, hogy megtanuljunk méretarányosan rajzolni. Próbáltad már valaha vázlatosan lerajzolni és berendezni a lakásod? Jól sikerült, vagy például a kanapé akkora volt, mint egy szoba? Jók voltak az arányok, vagy akkora ajtót rajzoltál, amin keresztül csak egy kisgyerek tud közlekedni? A hibátlan tervek készítéshez kellenek a precízen megrajzolt alaprajzok, ezért az alapképzésen műszaki rajzolást is tanulunk. A rajzolás mellett nagyon-nagyon részletesen megismertetünk azzal, hogy hogyan kell helyesen felmérni egy lakást. Ugyanis egy lakás tervezésekor a legfontosabb, hogy pontos méretekkel tudjunk dolgozni. És nyilván mérni sem lehet akárhogyan! A tanfolyamon sokat foglalkozunk a térszervezéssel, a különféle építészeti és lakberendezési elemekkel. Tanulunk arról, hogy hogyan találj inspirációt. Megtanítunk különféle mood boardokat készíteni. Tanulhatsz a különféle színek hatásairól, lesznek bútor-, és lakberendezési stílusismerettel, lakberendezési trükkökkel foglalkozó leckék. De a legfontosabb, hogy megtanuljuk milyen kritikus pontjai vannak egy-egy helyiség berendezésének.

  Miből áll a tanfolyam?

  Az Otthonlaborban a tananyagot mi írjuk, a munkafüzeteket mi szerkesztjük, a rajzokat és illusztrációkat mi készítjük, és a videók is a saját tapasztalataink alapján készülnek. Nem használunk mesterséges intelligencia által létrehozott tartalmakat, szó szerint MINDENT mi készítünk. Egy-egy tanfolyamon megosztjuk azokat a témához kapcsolódó gyakorlati tapasztalatainkat, amelyeket közel 20 év alatt gyűjtöttünk össze. Az elméleti tananyag nagyon részletes és informatív, amit illusztrált munkafüzetekkel és oktatóvideókkal egészítettünk ki. Tehát nem egy központilag megírt könyvből, kötött tanmenet szerint tanítunk, mint egy hagyományos képzésen.

  A Lakberendezési alapok – otthontervezés kurzus 50+1 leckéből áll. A tanfolyamainkon a leckék összetettek, mindig több fejezetből állnak, hiszen egy-egy témakör kapcsán nem csak az elméleti tudás átadására fókuszálunk, hanem nagy hangsúlyt helyezünk arra is, hogy az elméletben tanultakat gyakorlatban is alkalmazni tudják a hallgatók. A Lakberendezési alapok – otthontervezés kurzus elméleti tananyagát kb. 200 óra alatt lehet elolvasni és megtanulni. Bizony, nem elég csak elolvasni! Ahhoz, hogy az elméleti tudást alkalmazni tudd a gyakorlati feladatokban, az elméleti tananyagot meg is tanulod! Az elméleten kívül mi lesz még? A tanfolyamon 12 különböző család otthonát fogjuk megtervezni. Ezek különböző méretű és állapotú ingatlanok. Van közöttük új építésű, panel, ikerház, kockaház stb. A cél az, hogy már a tanfolyamon találkozz olyan jellegű kihívásokkal, amelyekkel a saját vagy a megrendelőid lakásának tervezésekor is találkozhatsz. Ez azért fontos, hogy felkészült légy és az elméletben tanultakat a gyakorlatban is alkalmazni tudd! Hiszen így leszel végül profi! A fokozatosan nehezedő gyakorlati feladatokat összesen 800+ óra alatt elkészítheted. A tanfolyam teljes tananyagát letöltheted; ami összesen kb. 4000+ oldalt jelent. Ehhez a tanfolyamhoz is tartoznak oktatóvideók, amelyekben nagyon részletesen elmagyarázunk mindent, amit a leckékkel kapcsolatban tudni érdemes, illetve kiegészítő információkat is megosztunk bennük.

  Ezen a tanfolyamon lehetőség van arra is, hogy a gyakorlati feladatok helyett a saját lakásod tervezd meg, természetesen az oktató felügyelete alatt.

  Az Otthonlaborban az oktatás teljes egészében a digitális térben történik. Miután elkészült a hallgatói fiókod egy zárt online felületen férsz hozzá a tananyaghoz. Az eOktatóteremben állandóan elérhető a tananyag, de arra is van lehetőséged, hogy lementsd a munkafüzeteket és e-bookokat, így internet nélkül vagy akár útközben is tanulhatsz.

  A tanuláshoz szükséges eszközök, programok és applikációk:

  A tanuláshoz szükség van egy számítógépre és internetre is. Rendkívül sok munkafüzetet készítettünk az elméleti tananyag mellé, emellett a gyakorlati feladatok is kiegészülnek olyan munkafüzetekkel, amelyekben rajzos feladatok találhatók. Ahhoz, hogy ezeket a rajzolós feladatokat meg tudd oldani, a feladatlapokat ki kell nyomtatni. A letölthető munkafüzetek, feladatlapok és e-bookok PDF formátumban készültek.

  Az alapképzéseken tanulunk digitális rajzolást is, tehát a tanfolyamon a digitális és kézi rajzokat is készíthetsz. De azt is megtanítjuk, hogy hogyan lehet egyszerű eszközökkel is szuperjó rajzokat készíteni. Ezért ezen a tanfolyamon megteszi egyszerűbb felszerelés is: egy nagyalakú „kockásfüzet” vagy sima A/4 papír, ceruza, radír, iskolai körző és vonalzók, léptékvonalzó. Ám, ha lehetőséged van rá, bátorítalak, hogy készíts digitális rajzokat! A tanfolyamon a Morpholio applikációkat használjuk, amivel zseniális rajzokat lehet készíteni! Biztos, hogy te is imádni fogod!

  Milyen segítséget kapsz a tananyag feldolgozásához?

  Ezen a tanfolyamon önállóan dolgozod fel a tananyagot. Nem kell külön webinárokon, vagy fix időpontban tartott online órán megjelenned. Az Otthonlabor tanfolyamai nem követik azt a trendet, hogy a tananyag címszavakból álljon, legyen fél oldalban összefoglalva és egy kétperces videóval kiegészítve. A tananyag megírásakor ügyeltünk arra, hogy minden nagyon részletes, érthető és érdekes legyen. Mivel szeretünk tanítani, hosszan és olvasmányosan írni egy-egy témáról, ezért a tananyag bőséges, hiszen közel húsz évnyi tudást sűrítettünk bele. A munkafüzetek egy része szorosan kapcsolódik az elméleti tananyaghoz, a másik részük a gyakorlati feladatok megoldásában segít. Ehhez a tanfolyamhoz rengeteg oktatóvideót készítettünk, de az oktató nem készít személyre szóló mentorvideókat. A tanfolyamon nincs mentorprogram.

  Kinek való a Lakberendezési alapok – otthontervezés tanfolyam?

  A Lakberendezési alapok – otthontervezés, az alapképzés „basic” változata. Akkor válaszd ezt a tanfolyamot, ha egyedül szeretsz tanulni, vagy ha „csak” a saját lakásod szeretnéd berendezni. Ha nem igényled azt, hogy bármikor tanácsot kérhess az oktatódtól, akkor ez a neked való tanfolyam. A tananyag tulajdonképpen ugyanaz, mint a Lakberendezési alapok – prémium tanfolyamon, azzal a különbséggel, hogy ezen a tanfolyamon nincs vizsgázási lehetőség, sem mentorprogram, valamint a konzultációs lehetőség és a videós tartalom is lényegesen kevesebb.

  Kedvezmények:

  A társadalmi felelősségvállalás fontos számunkra, ezért az érintettek az alábbi állandó kedvezmények közül választhatnak:

  • -10% diákkedvezmény: 24 éves korig, diákigazolvánnyal rendelkező diákok vehetik igénybe. 
  • -10% kismama kedvezmény: 3 éves kor alatti gyermeket nevelők vehetik igénybe.
  • -10% nagycsaládos kedvezmény: 3 vagy több gyermeket nevelők és NOE tagok vehetik igénybe.
  • -10% nyugdíjas kedvezmény: 65 év feletti nyugdíjasok vehetik igénybe.
  • -15% megváltozott munkaképességűek kedvezménye: fogyatékkal élők vehetik igénybe.

  Hallgatói kedvezményeink:

  • öregdiák kedvezmény
  • – 5.000 Ft egyszeri kedvezmény, amelyet a hírleveleinkre feliratkozott hallgatók vehetnek igénybe.
  • A „TÖKMAGOK” tanfolyamot elvégző hallgatóknak, továbbtanulás esetén, jóváírjuk az előkészítő tanfolyam árát az „ALAPKÉPZÉS” vagy a „KONYHATERVEZÉS” tanfolyamok árából. 
  • részletfizetési kedvezmény
  A felsorolt kedvezmények nem halmozhatók és nem összevonhatók. Az ajándékutalványok és a hírlevél feliratkozók  5.000 Ft-os  ajándékutalványa pénzre nem váltható!

  A tandíj 399.000 Ft helyett 248.000 Ft (688 EUR), amit banki átutalással lehet kifizetni.

  Tudjuk, hogy ez egy kis kényelmetlenséggel jár és szuper lenne, ha automatizálva lenne a fizetés és lehetne bankkártyával is fizetni. Viszont akkor le kellene mondanunk a személyre szabott kiszolgálásról és az egyéni kedvezményekről. Mindenesetre keressük a bankkártyás fizetésnek is a módját.

  Mi történik a jelentkezési lap kitöltése után?

  A jelentkezési lap kitöltése után elkészítjük a számlát, amelyen már a kedvezményekkel csökkentett összeg fog szerepelni. A számlát emailben küldjük és szerepel rajta minden adat, ami az átutaláshoz szükséges.

  Nem magadnak válogatsz, hanem megajándékoznád egy szerettedet? Szívesen segítünk! 

  >> Az ajándékutalványokhoz kapcsolódó oldalt még szerkesztjük. Amíg elkészül, szívesen adunk bővebb tájékoztatást emailben!<<

  LAKBERENDEZÉSI ALAPOK – PRÉMIUM

  #amikornagyonakarod

  JELENTKEZÉSI LAP

  Beiratkozás a LAKBERENDEZÉSI ALAPOK – PRÉMIUM tanfolyamra

   Utalványok és kedvezmények beváltása:

   Részletfizetés kérése:

   A tandíjat 5 x 79.500 Ft-os (5x220 EUR) havi részletben szeretném kifizetni. A részletfizetési feltételeket elolvastam és elfogadom.
   A tandíjat 10 x 45.500 Ft-os (10x126 EUR) havi részletben szeretném kifizetni. A részletfizetési feltételeket elolvastam és elfogadom.

   A megrendelés mellé választható:

   Kérem az utalványom vagy a kedvezményem jóváírását!

   A számla pénzneme: EUR

   Kérjük fogadd el az alábbiakat a megrendelés elküldéséhez:

   Az Otthonlabor tanfolyamai prémium csomagban is megvásárolhatók. Ez a tanfolyam az Alapképzés prémium változata.

   Akkor válaszd, ha TÉNYLEG nagyon érdekel a lakberendezés vagy a későbbiekben lakberendezőként szeretnél dolgozni. Ez a neked való tanfolyam, ha hajlandó vagy tenni a céljaidért, ha nagyon motivált vagy és úgy érzed, tudsz elég időt szánni a tanulásra és a gyakorlati feladatok elkészítésére.

   Neked való ez a tanfolyam, ha nem csak a saját lakásod professzionális kialakítása a cél, hanem lakberendezőként szeretnél dolgozni. Ha nem csak címszavakból és néhány soros jegyzetekből szeretsz tanulni, ezért nem riaszt el a tananyag mennyisége, ugyanis ezen a tanfolyamon a tanulnivaló rengeteg.

   Az Otthonlabor prémium tanfolyamain az a fantasztikus, hogy, a megszerezhető professzionális tudás mellett, felbecsülhetetlen értékű az oktató odafigyelése és személyre a szabott oktatása.

   FONTOS! A Lakberendezési alapok tanfolyam még nincs teljesen kész, de már beiratkozhatsz és tanulhatsz. Jelenleg a 26-30. leckén dolgozunk, ezért nagyon kedvezményes, elővásárlási áron jöhetsz hozzánk tanulni. 

   Ha csak a lényeg érdekel:

   • kezdő szinttől

   • 50+2 lecke

   • elmélet: 200+ óra

   • gyakorlat: 1000+ óra

   • letölthető munkafüzet: 4000+ oldal

   • oktatóvideó: kb. 50 óra

   • azonnal elkezdheted

   • mentorprogram

   • önállóan tanulhatsz

   • konzultáció az oktatóval, emailben

   • online záróvizsga

   • tanúsítvány

   • a tandíjából jóváírható a Tökmagok tandíja

   • beiratkozáskor kupon vagy ajándékutalvány beváltható

   • 599.000 Ft helyett 372.000 Ft (1033 EUR)

   Ha többet szeretnél tudni a tanfolyamról:

   Az II. modul tanfolyamain a tananyag alapvetően ugyanaz; a jelentős különbség a kurzusok között a korlátlan konzultációs lehetőség, a mentorprogram, a személyre szóló videók, a tanúsítvány és a záróvizsga. A Lakberendezési alapok – prémium tanfolyam hallgatóinak lehetőségük van írásbeli és videós konzultációra is. Ez azt jelenti, hogy amint végeztek egy lecke feldolgozásával – nem csak elolvasták, hanem meg is tanulták az elméleti tananyagot és elkészítették a gyakorlati feladatokat -, emailben elküldhetik a feladatmegoldásukat és a leckéhez kapcsolódó kérdéseiket az oktatónak. A tanfolyam része a mentorprogram, ami azt jelenti, hogy az oktató többnyire személyre szóló értékelést – videós üzenetet készít -, amelyet a YouTube-ra tölt fel. A hallgató a leckéhez tartozó értékelést, vázlatrajzokat és a személyes videók megtekintéshez szükséges linket a MILANOTE applikáción keresztül kapja meg. Azoknak a hallgatóknak, akik elkészítik az összes gyakorlati feladatot és be is mutatják, a tanfolyam végén lehetőségük van online záróvizsgát tenni. A vizsga a hallgató által meghatározott időpontban és teljes egészében az online térben történik. A vizsgára való jelentkezés után a vizsgafeladatot nyugodt körülmények között, egyéni tempóban, otthon készítik el a hallgatók, majd beküldik értékelésre. Azoknak a hallgatóknak, akik az összes gyakorlati feladatot elkészítették, egy gyönyörű, dombornyomott arany etikettel hitelesített oklevelet küldünk, amelyet postai úton kapnak meg. Sikeres vizsga esetén dombornyomott arany etikettel hitelesített kétnyelvű tanúsítványt állítunk ki. A tanúsítvány angol és magyar nyelvű. A vizsga pedig díjtalan.

   Tehát a Lakberendezési alapok – prémium tanfolyamon a személyre szóló videós mentorprogram, a prémium videós tartalmak, a vizsgázási lehetőség és a csodaszép oklevél és a kétnyelvű tanúsítvány jelenti a „prémiumot”.

   Milyen segítséget kapsz a tananyag feldolgozásához?

   Ezen a tanfolyamon is alapvetően önállóan dolgozod fel a tananyagot, de egy-egy lecke feldolgozása után lehetőséged van emailben konzultálni, ami valóban egy nagyon-nagyon különleges és szuper lehetőség! Bátorítalak, hogy ha arra kerül a sor, akkor mindenképpen élj vele! Az Otthonlabor tanfolyamai nem követik azt a trendet, hogy a tananyag címszavakból álljon, legyen fél oldalban összefoglalva és egy kétperces videóval kiegészítve. A tananyag megírásakor ügyeltünk arra, hogy minden nagyon részletes, érthető és érdekes legyen. Mivel szeretünk tanítani, hosszan és olvasmányosan írni egy-egy témáról, ezért a tananyag bőséges, hiszen közel húsz évnyi tudás birtokában készült. A munkafüzetek egy része szorosan kapcsolódik az elméleti tananyaghoz, a másik részük a gyakorlati feladatok megoldásában segít. Ehhez a tanfolyamhoz külön oktatóvideókat is készítettünk, amelyek a Lakberendezési alapok – otthontervező tanfolyam hallgatói számára nem elérhetők.

   Kinek való a Lakberendezési alapok – prémium tanfolyam?

   A Lakberendezési alapok – prémium az alapképzés prémium változata. Akkor válaszd ezt a tanfolyamot, ha alapvetően egyedül szeretsz tanulni, de mindenből a minőséget és a legjobbat szereted, illetve ha a lakberendezéssel komolyabban szeretnél foglalkozni. Ha igényled, hogy veled egyénileg is foglalkozzon az oktató. Ha nyitott vagy a tanulásra, és valóban fejlődni szeretnél!  Na, akkor lesz ez a neked való tanfolyam!

   Kedvezmények:

   A társadalmi felelősségvállalás fontos számunkra, ezért az érintettek az alábbi állandó kedvezmények közül választhatnak:

   • -10% diákkedvezmény: 24 éves korig, diákigazolvánnyal rendelkező diákok vehetik igénybe. 
   • -10% kismama kedvezmény: 3 éves kor alatti gyermeket nevelők vehetik igénybe.
   • -10% nagycsaládos kedvezmény: 3 vagy több gyermeket nevelők és NOE tagok vehetik igénybe.
   • -10% nyugdíjas kedvezmény: 65 év feletti nyugdíjasok vehetik igénybe.
   • -15% megváltozott munkaképességűek kedvezménye: fogyatékkal élők vehetik igénybe.

   Hallgatói kedvezményeink:

   • öregdiák kedvezmény
   • -5.000 Ft egyszeri kedvezmény, amelyet a hírleveleinkre feliratkozott hallgatók vehetnek igénybe.
   • A „TÖKMAGOK” tanfolyamot elvégző hallgatóknak, továbbtanulás esetén, jóváírjuk az előkészítő tanfolyam árát az „ALAPKÉPZÉS” vagy a „KONYHATERVEZÉS” tanfolyamok árából. 
   • részletfizetési kedvezmény
   A felsorolt kedvezmények nem halmozhatók és nem összevonhatók. Az ajándékutalványok és a hírlevél feliratkozók  5.000 Ft-os  ajándékutalványa pénzre nem váltható!

   A tandíj 599.000 Ft helyett 372.000 Ft (1033 EUR), amit banki átutalással lehet kifizetni.

   Tudjuk, hogy ez egy kis kényelmetlenséggel jár és szuper lenne, ha automatizálva lenne a fizetés és lehetne bankkártyával is fizetni. Viszont akkor le kellene mondanunk a személyre szabott kiszolgálásról és az egyéni kedvezményekről. Mindenesetre keressük a bankkártyás fizetésnek a módját.

   Mi történik a jelentkezési lap kitöltése után?

   A jelentkezési lap kitöltése után elkészítjük a számlát, amelyen már a kedvezményekkel csökkentett összeg fog szerepelni. A számlát emailben küldjük és szerepel rajta minden adat, ami az átutaláshoz szükséges.

   Nem magadnak válogatsz, hanem megajándékoznád egy szerettedet? Szívesen segítünk! 

   >> Az ajándékutalványokhoz kapcsolódó oldalt még szerkesztjük. Amíg elkészül, szívesen adunk bővebb tájékoztatást emailben!<<

   NEM TUDSZ DÖNTENI? SEGÍTÜNK!

   MI A KÜLÖNBSÉG AZ ELŐKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK KÖZÖTT?

   Hasonlítsd össze őket!

   II. MODUL – ALAPKÉPZÉS

   LAKBERENDEZÉSI ALAPOK 

   #otthontervezőknek

   • teljesen kezdő szinttől

   • azonnal elkezdhető

   • a teljes tananyag letölthető

   • saját hallgatói fiók

   • díjtalan eOktatóterem használat

   • egyéni időbeosztás

   • 50+1 lecke

   • elmélet: 200 óra

   • gyakorlat: 800+ óra

   • oktatóvideó: 10 óra

   • kupon vagy kedvezmény érvényesíthető

   • a Tökmagok tandíja jóváírható

   • házi feladat beküldési lehetőség

   • írásbeli konzultációs lehetőség

   • oktatói támogatás

   • részvételt igazoló oklevél

   • prémium videók

   • mentorprogram

   • digitális oklevél

   • személyre szóló videók

   • személyre szabott oktatás

   • online záróvizsga

   • sikeres vizsga utáni oklevél

   • sikeres vizsga utáni kétnyelvű tanúsítvány

   II. MODUL – ALAPKÉPZÉS

   LAKBERENDEZÉSI ALAPOK – PRÉMIUM

   #amikornagyonakarod

   • teljesen kezdő szinttől

   • azonnal elkezdhető

   • a teljes tananyag letölthető

   • saját hallgatói fiók

   • díjtalan eOktatóterem használat

   • egyéni időbeosztás

   • 50+2 lecke

   • elmélet: 200+ óra

   • gyakorlat: 1000+ óra

   • oktatóvideó: 50 óra

   • kupon vagy kedvezmény érvényesíthető

   • a Tökmagok tandíja jóváírható

   • házi feladat beküldési lehetőség

   • írásbeli konzultációs lehetőség

   • oktatói támogatás

   • részvételt igazoló oklevél

   • prémium videók

   • mentorprogram

   • digitális oklevél

   • személyre szóló videók

   • személyre szabott oktatás

   • online záróvizsga

   • sikeres vizsga utáni elismerő oklevél

   • sikeres vizsga esetén kétnyelvű tanúsítvány

   MIT MONDANAK MÁSOK?

   Hallgatói vélemények a tanfolyamainkról

   “Hogy milyen a tanfolyam? Úristen szerintem zseniális. Eddig mindenkinek ódákat zengek róla, pont amiatt amit Te is írtál. Nagyon szuperül fel van építve az alapoktól. Igenis kellenek ezek az alapleckék, én is azt vallom, Ha beültem volna egy olyan kurzusra, ami mondjuk heti egy alkalom, biztos hogy nem szereztem volna ilyen tudást már az elején sem, igazából nem tudom de nekem ez a megérzésem… Heti három órából nem lehet szerintem megtanulni semmit, főleg úgy, ha mondjuk az ember a gyakorlati feladatokat is szeretné lelkiismeretesen elsajátítani. Szóval nagyon szuper az egész, és mindig alig várom, mi lesz a következő lelkében.”

   Brigi, az Alapképzés hallgatója

   “Ennél alaposabb alapozó tanfolyamot elképzelni sem tudnék. Közérthető, minden részletre kiterjedő, tényleg egészen az alapoktól indító képzés, hogy az is bele merjen vágni a lakberendezésbe, akinek eddig idegen volt a műszaki pálya. Sőt, olyan embernek is kiváló átfogó összefoglalást ad, akinek van némi tapasztalata hasonló területen. Arról nem is beszélve, hogy teljes mértékben gyakorlat szemléletű. Nem tankönyvi példákat mutat, nem azon van a hangsúly, hogy az elméleti tudást „ledarálja”, hanem a gyakorlati feladatok valós példákat dolgoznak fel. Ancsa rendkívül lelkiismeretes és segítőkész, a felmerülő kérdésekre bőséges, kielégítő válaszokat ad, újabb gyakorlati példákkal illusztrálva. Szakmai tudása elismerésre méltó, öröm tőle tanulni.”

   Timi, a Tökmagok hallgatója

   „Ancsa! Imáááááááááádom ezt a tanfolyamot! Belegondolni is sok,hogy mennyi munkád van vele…🤗😘

   Orsi, az Alapképzés hallgatója

   „Én is nemsokára végzek okj képzésen, de olyan tudásanyagot láttam a minta anyagokban, ami sok lyukat betöm, amit a suliban nem tanítanak. Ezért döntöttem úgy hogy még kedvezőbb áron megveszem ezeket a képzéseket is, és amikor végeztem az okj-n, akkor a ti anyagaitokon is végigrágom magam 🙂….Nézegettem hasonló online kurzusokat, de általában rövid a tananyag, épp csak belekap mindenbe, azokat úgy éreztem nem éri meg megvenni. Ezért tartom fontosnak látni minta leckéket. Ez egy átfogóbb tudásanyagnak, nagyon sok az új információ az iskolában tanultakhoz.”

   Ágnes, a Tökmagok, az Alapképzés és Konyhatervező tanfolyam hallgatója
   „Téged ki lehet akasztani? 😜😁🤣
   Orsi, a Konyhatervezés tanfolyam hallgatója

   “Kedves Otthonlabor!

   Fantasztikus hosszú hétvégém volt, amit nektek köszönhetek. Három év keresgélés után kb. egy hete találtuk meg azt a házat, amit úgy tűnik megvásáolunk-reméljük minden rendebn halad majd.

   Ennek apropóján gondoltam, hogy szétnézek a piacon, s keresek vmi online kurzust, aminek segítségével bátrabban belevághatunk a felújításnak, a berendezésne. Így találtam meg az oldalatokat, sa Tökmag kurzust és a Konyhatervezés kurzus első ingyenes leckéjét abszolváltam.

   Nagyon érdekes volt, rengeteg dolgot tanultam, minden ezzel töltött időt élveztem. Jegyzeteket készítettem, házit írtam, rajzoltam.

   Kívánok Nektek munkátokhoz minden jót: ötleteket, töretlen munkabírást, egészséget!”

   Andrea, a Tökmagok hallgatója

   „Gyorsan és gördülékenyen végig tudtam haladni a tananyagon, nem okozott nehézséget, és fáradtságot még egy-egy nehéz nap után sem. Laikus és kezdő számára is könnyen „emészthető”, különösebb nehézségbe nem ütköztem, esetleg a feladatmegoldások során, viszont azok arra is vannak kitalálva szerintem, hogy beléjük ütközzünk 🙂 és tanuljunk aztán az ütközésből :)”

   Emőke, a Tökmagok hallgatója

   „A tanfolyamot anyukámnak vettem születésnapjára. Nagyon izgultam, hogy jól döntsek, mert Anya már nem fiatal és az ő korosztályának szokatlan a netes tanulás.Azt mondhatom, hogy ennél jobbat nem is választhattam volna! Ancsa nagyon motiváló, szolgálatkész és egy pillanat alatt megtalálta a közös hangot anyukámmal! A leckék fantasztikusan részletesek, mindent le tudtunk tölteni és ki is nyomtattam, így nem kell gép előtt ülve tanulni. Csaj ajánlani tudom!”

   Gyöngyi, az Alapképzésen tanul az édesanyja

   „A lecke érthető, jók a példák, láttam magam előtt az egri udvarházakat 🙂 Nekem ez fontos, mert vizuális típus vagyok. Nagyon jó, hogy az alaprajz mellett térben is látható a lakás…..Jól összerakott anyag, szuper szemléltető rajzokkal….A tanfolyam nagyon precízen, logikusan van felépítve, teljesen a gyakorlati tudásra helyezi a hangsúlyt. Az arculat is kiváló és nálam plusz pont, hogy szinte nem is volt helyesírási hiba a nem kis mennyiségű szövegben. Nagyon kényelmes, hogy teljesen online lehet tanulni és vizsgázni.”

   Adri, a Tökmagok és az Alapképzés hallgatója

   „Konyhatervezési tanfolyamot választottam. Sepsiszentgyörgyön lakok fontos volt hogy magyarul legyen. Ancsa nagyon kedves, a tudnivaló sok de nagyon tetszik. Ajánlom.”

   Ilka, a Konyhatervezés tanfolyam hallgatója

   „Én személy szerint nagyon imádom ezt a tanfolyamot és nem bántam meg,hogy titeket választottalak!🤗

   Orsi, a Konyhatervezés tanfolyam hallgatója

   „Kedves Anikó!

   Köszönöm szépen a gyors segítséget!

   Az ajándékutalványnak nagy sikere volt!

   Üdvözlettel: N. György”

   N. György, egy elégedett ajándékutalvány vásárló

   „Jelenleg a második leckét bújom, munka és egyéb képzések mellett tanulok én is, viszont annyira érdekes és informatív az anyag, hogy úgy kell magamra szólnom, hogy elég legyen mára, mert már jojózik a szemem.🤣

   Rami, a Tökmagok hallgatója

   „Ismét nagyon részletes nem csak építőipari, hanem hozzá történelmi összefoglaló is a könnyebb megértés, tananyag elsajátítás érdekében. Hozzá a munkafüzet még bővebben, részletesebben segíti a tanulást.”

   Tímea, a Tökmagok hallgatója