I. MODUL – TÖKMAGOK – ELŐKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK

Ezen az oldalon bármikor beiratkozhatsz, valamint bővebb információt is kaphatsz mind a négy előkészítő tanfolyamunkról.

Várunk szeretettel az #otthonlabor hallgatói közösségébe, mert #otthonrólazotthonról tanulni #együttkönnyebb!

Az Otthonlabor #OLT online lakberendező tanfolyamain a tananyag professzionális, de emellett közérthető és érdekes is. Ezért abban az esetben is bátran belevághatsz a tanulásba, ha teljesen kezdő vagy. Nálunk otthonról tanulhatsz, a saját időbeosztásod szerint, anélkül, hogy bárkihez alkalmazkodnod kellene, vagy el kellene hagynod a lakást.

Válaszd ki a neked tetsző képzést és iratkozz be!

TÖKMAGOK – MINI

#kíváncsiskodóknak

KÉPZÉS AZONOSÍTÓ [T-M]

JELENTKEZÉSI LAP

Beiratkozás a TÖKMAGOK – MINI tanfolyamra

  A megrendelés mellé választható:

  Kérjük fogadd el az alábbiakat a megrendelés elküldéséhez:

  FONTOS!

  A jelentkezésed minden esetben megkapjuk és azonnal kapsz te is egy visszaigazolást!

  Csak abban az esetben nem kapod meg az automatikus visszaigazolásunkat, ha elírtad az email címed. (Időnként előfordul.)

  A hallgatói fiókokat minden reggel – 5 és 8 óra között -, valamint minden este – 19 óra után -, készítjük el. Ha „gyanúsan” hallgatunk, akkor annak három oka lehet.

  • Az egyik, hogy rossz email címet adtál meg a beiratkozáskor.
  • Vagy – bár soha nem küldünk kéretlen leveleket -, néha előfordul, hogy a válaszlevelünk a SPAM, esetleg a PROMÓCIÓS mappába kerül.
  • A harmadik ok, ha láthatóan valótlan adatokkal szeretnél beiratkozni. Az Otthonlaborban komoly munka folyik, ezért komolytalan embereket nem szeretnénk tanítani. Ezeket a jelentkezéseket ignoráljuk. 

  Kérlek, hogy ellenőrizd a SPAM mappát mielőtt újra beiratkoznál! Köszönöm szépen!

  Ha csak röviden olvasnál a tanfolyamról:

  Tökmagok – mini egy olyan villámkurzus, ahol mindenféle kötelezettség nélkül kipróbálhatod, hogy milyen szuper dolog nálunk tanulni. A tanfolyam témája a lakberendezési szempontból fontos építészeti jelölések, de a műszaki rajz készítésének alapjaival is megismerkedünk.

  Bizony! Rajzolni is fogunk! Mégpedig hagyományos módon, papírra, ceruzával.

  Akkor válaszd ezt a tanfolyamot, ha bizonytalan vagy. Ha még abban sem vagy teljesen biztos, hogy tudsz rajzolni, vagy éppen azon gondolkodsz, hogy jó lenne valahol lakberendezést tanulni. Ez a tanfolyam biztosan segíteni fog a helyes döntés meghozatalában.

  Ha csak a lényeg érdekel:

  • kezdő szinttől

  • 1 lecke (8 fejezet)

  • elméleti tananyag: 1 óra

  • gyakorlati feladatok: 5 óra

  • letölthető munkafüzet: 70 oldal

  • oktatóvideó: 2 óra 36 perc

  • azonnal elkezdheted

  • önállóan tanulhatsz

  • 12.000 Ft helyett ingyenes

  Ha többet szeretnél tudni a tanfolyamról:

  A lakberendezés kifejezetten sokféle készséget használó szakma. Egy praktikus és szép lakás berendezéséhez szükségünk van elméleti tudásra, gyakorlatra vagy például kreativitásra, rajzkészségre, türelemre, „szépérzékre” és még számtalan másik készségre. A Tökmagok – mini tanfolyam leckéjét az alapján választottuk ki, hogy végiggondoltuk, melyik témakör az, amire minden lakás tervezésekor szükség lehet. Ezért arra gondoltunk, hogy ezen a tanfolyamon ismerkedj meg az egyik legfontosabb készség, a rajzolás – műszaki rajzolás alapjaival.

  A tanfolyam témája:

  Tehát a villámkurzus témája a lakberendezési szempontból fontos építészeti jelölések, de a műszaki rajz készítésének alapjaival is megismerkedünk. A kurzus egy – de összesen nyolc fejezetet tartalmazó – leckéből áll. A tanfolyamainkon a leckék mindig összetettek, több modulból állnak, hiszen egy-egy témakör kapcsán nem csak az elméleti tudás átadására fókuszálunk, hanem nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlatra is. A Tökmagok – mini elméleti tananyagát egy óra alatt elolvashatod és meg is tanulhatod. Bizony, nem elég csak elolvasni! Ahhoz, hogy az elméleti tudást alkalmazni tudd a gyakorlati feladatokban, praktikus ha az elméleti tananyagot meg is tanulod! Az elméleten kívül mi lesz még? A fokozatosan nehezedő gyakorlati feladatokat 5 óra alatt elkészítheted. A tanfolyam teljes tananyagát letöltheted; ami 10 munkafüzetet, összesen 70 oldalt jelent. Ehhez a tanfolyamhoz tartoznak oktatóvideók is, összesen 2 óra 36 perc hosszúságban. Ezekben a videókban nagyon részletesen elmagyarázunk mindent, amit a műszaki rajzolásról tudni érdemes. Lépésről-lépésre bemutatjuk és megtanítjuk neked, hogy hogyan rajzold meg léptékvonalzóval vagy akár léptékvonalzó nélkül a lakásod. Miért fontos ez? Azért, mert a későbbiekben egy precízen és léptékhelyesen megrajzolt alaprajz elengedhetetlenül szükséges lesz a tervezési munkához. Tehát a tanfolyam végére lesz  saját, léptékhelyesen megrajzolt alaprajzod. Amit te egyedül szerkesztettél meg!

  Hogyan kapod meg a tananyagot?

  Nálunk az oktatás teljes egészében a digitális térben történik. Miután beiratkoztál elkészítjük a ‘Hallgatói fiókod’. Távoktatásban fogsz tanulni, egy zárt online felületen férsz hozzá a tananyaghoz. Az eOktatóteremben állandóan elérhető a tananyag, de arra is van lehetőséged, hogy lementsd a munkafüzeteket és e-bookokat, így internet nélkül vagy akár útközben is tanulhatsz.

  A tanuláshoz szükséges eszközök, programok és applikációk:

  A tanuláshoz szükség van egy számítógépre és internetre is. Rendkívül sok munkafüzetet készítettünk az elméleti tananyag mellé, emellett a gyakorlati feladatok is kiegészülnek olyan munkafüzetekkel, amelyekben rajzos feladatok találhatók. Ahhoz, hogy ezeket a rajzolós feladatokat meg tudd oldani, a feladatlapokat ki kell nyomtatni. A letölthető munkafüzetek, feladatlapok és e-bookok PDF formátumban készültek.

  A tanfolyamon nem tanulunk digitális rajzolást vagy számítógépes látványtervezést, kizárólag kézzel rajzolunk. Az előkészítő tanfolyamokon azt tanítjuk, hogy hogyan lehet egyszerű eszközökkel is ‘szuperjó’ rajzokat készíteni. Ezért ezen a tanfolyamon sincs szükség drága felszerelésre: megteszi egy nagyalakú „kockásfüzet” vagy sima A/4 papír, ceruza, radír, tűfilc, iskolai körző és vonalzók, léptékvonalzó.

  Milyen segítséget kapsz a tananyag feldolgozásához?

  A Tökmagok – mini tanfolyamon önállóan tanulsz és önállóan dolgozod fel a tananyagot. Otthonlabor tanfolyamai nem követik azt a trendet, hogy a tananyag címszavakból álljon, legyen fél oldalba összefoglalva és egy kétperces videóval kiegészítve. A tananyag megírásakor ügyeltünk arra, hogy minden nagyon részletes, érthető és érdekes legyen. Mivel szeretünk hosszan és olvasmányosan írni egy-egy témáról, ezért a tananyag bőséges, hiszen közel húsz évnyi tudás birtokában készült. A munkafüzetek egy része szorosan kapcsolódik az elméleti tananyaghoz, másik részük a gyakorlati feladatok megoldásában segít. A tananyag mellé tartalmas és hosszú oktatóvideókat készítettünk, amivel kiegészítjük az elméleti és a gyakorlati tananyagot, így segítve a tanulást.

  Tandíj ezen a tanfolyamon még nincs. A képzés 8.000 Ft helyett térítésmentes.

  A tanfolyamhoz kapcsolódó Képzési Programot ITT találod.

  TÖKMAGOK

  #önképzőknek

  KÉPZÉS AZONOSÍTÓ [T]

  JELENTKEZÉSI LAP

  Beiratkozás a TÖKMAGOK – tanfolyamra

   Utalványok és kedvezmények beváltása:

   A megrendelés mellé választható:

   Kérem az utalványom vagy a kedvezményem jóváírását!

   A számla pénzneme: EUR

   Kérjük fogadd el az alábbiakat a megrendelés elküldéséhez:

   Ha csak röviden olvasnál a tanfolyamról:

   Tökmagokat akkor válaszd, ha szeretnéd kipróbálni magad lakberendezőként. Ezen a tanfolyamon megtanulhatod, hogy mik a tervezői munka kezdeti lépései és azt, hogy hogyan gondolkodnak a lakberendezők.

   Ezt a kreativitásébresztő tanfolyamot akkor érdemes választanod, ha a saját lakásod berendezése során csak egy kis lökésre van szükséged, vagy ha úgy érzed, hogy biztos alapok kellenének ahhoz, hogy bátran elkezdj tervezni.

   A tanfolyamon olyan alapvető lakberendezői készségeket sajátíthatsz el, mint például hogyan kell helyesen felmérni egy helyiséget vagy hogyan kell klasszul megrajzolni egy alaprajzot.

   Ha csak a lényeg érdekel:

   • kezdő szinttől

   • 8+1 lecke

   • elmélet: 16 óra

   • gyakorlat: 48 óra

   • letölthető munkafüzet: 495 oldal

   • oktatóvideó: 3 óra 31 perc

   • azonnal elkezdheted

   • önállóan tanulhatsz

   • beiratkozáskor kupon vagy kedvezmény beváltható

   • a II. és III. modul egyes tanfolyamainak tandíjából jóváírható a Tökmagok tandíja

   • 72.000 Ft helyett 24.900 Ft (69 EUR)

   Ha többet szeretnél tudni a tanfolyamról:

   A lakberendezés egy kifejezetten sokféle készséget használó szakma. Egy praktikus és szép lakás berendezéséhez szükségünk van elméleti tudásra, gyakorlatra, kreativitásra, rajzkészségre, türelemre, „szépérzékre” és még számtalan másik készségre. Az előkészítő tanfolyamok tematikáját az alapján válogattuk össze, hogy végiggondoltuk, melyek azok a kezdeti lépések, amelyeket egy lakás tervezésének megkezdésekor megtesznek a lakberendezők. Ezért arra gondoltunk, hogy ezen a tanfolyamon megtanítjuk, melyek a tervezési munka kezdeti, előkészítő fázisai és miket kell figyelembe venni már a tervezés korai szakaszában ahhoz, hogy a vágyott enteriőr ne csak a katalógusban legyen csodagyönyörű.

   Miről tanulunk?

   Minden kezdet nehéz. Egy lakást praktikusan és szépen berendezni mindig nagy kihívás. Pénzt, időt és odafigyelést igényel. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy ezeket mire áldozzuk.

   Az elmúlt 20 évben, az első konzultáció alkalmával, a leggyakrabban az alábbi válaszokat kaptam arra kérdésemre, hogy „Na, és mit rontottatok el a lakás berendezésekor?”

   • „Jobban át kellett volna gondolnunk!”
   • „Előbb meg kellett volna terveznünk!”
   • „Pfff, precízebben kellett volna mérnünk!”
   • „Esküszöm, a Pinteresten jól nézett ki!”
   • „Amit lerajzoltam a papírra, nem is így nézett ki!”
   • „Mi volt a baj? Hát volt pár dolog, amit figyelmen kívül hagytunk!”

   Ma már minden megtanulható az internetről. Nem mintha elkezdeni nem lenne éppen elég nehéz, de zúdul ránk a sok tipp, tanács és az egymásnak ellentmondó információ. Persze mindenből csak egy kis morzsányi „jár”, ami éppen arra elég, hogy még jobban összezavarodjunk. Melyik tanácsot kövessük? Kire hallgassunk?

   Az amatőrök többnyire úsznak az árral, a profik terveznek!

   Kezdő lakberendezőként gyakran beleestem abba a hibába, hogy egy-egy megbízás során elkapott a hév és felrúgtam a saját rendszerem. Kihagytam tervezési lépéseket, vagy egész egyszerűen behavazódtam; sok volt a munka, sietni szerettem volna, ezért felcseréltem bizonyos munkafázisokat. Megfigyeltem, hogy ilyenkor pontosan azokat a hibákat követtem el, mint amiket az ügyfeleim is elkövettek még azelőtt, mielőtt engem megbíztak volna. A tervezési hibák nagyon költségesek lehetnek, de a jó hír az, hogy szervezettséggel és felkészültséggel a hibázási lehetőség minimalizálható.

   A Tökmagok – előkészítő tanfolyamon arról tanulunk, hogy a lakásba belépve mire figyel egy gyakorlott lakberendező. Milyen szempontok alapján méri fel a lakást? Hogyan ismerkedik meg a tulajdonosok igényeivel, és hogyan hozza mindezt összhangba a lakás adta lehetőségekkel? Tanulunk a falakról, ajtókról, ablakokról. Megismerkedünk a lakások, házak típusaival, és arról is tanulunk, hogy mely előnyös és hátrányos tulajdonságaikra kell odafigyelni a berendezésük során. A lakberendezők munkájához elengedhetetlen, hogy megtanuljanak méretarányosan rajzolni. Próbáltad már valaha vázlatosan lerajzolni és berendezni a lakásod? Jól sikerült, vagy például a kanapé akkora volt, mint egy szoba? Jók voltak az arányok, vagy akkora ajtót rajzoltál, amin keresztül csak egy kisgyerek tud közlekedni? A hibátlan tervek készítéshez kellenek a precízen megrajzolt alaprajzok, ezért az előkészítő tanfolyamon műszaki rajzolást is tanulunk. A rajzolás mellett nagyon-nagyon részletesen tanulunk arról, hogy hogyan kell helyesen felmérni egy lakást. Sőt! A tanfolyam végére nem csak abban leszel profi, hogy hogyan mérj fel egy lakást, hanem az alaprajzát szépen, precízen méretezve, méretarányosan fel is tudod szerkeszteni.

   Miből áll a tanfolyam?

   A Tökmagok kurzus 8+1 leckéből (összesen 49 fejezetből) áll. A tanfolyamainkon a leckék összetettek, mindig több modulból állnak, hiszen egy-egy témakör kapcsán nem csak az elméleti tudás átadására fókuszálunk, hanem nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlatra is. A Tökmagok elméleti tananyagát 16 óra alatt elolvashatod és meg is tanulhatod. Bizony, nem elég csak elolvasni! Ahhoz, hogy az elméleti tudást alkalmazni tudd a gyakorlati feladatokban, az elméleti tananyagot meg is tanulod! Az elméleten kívül mi lesz még? Lesz egy megrendelőd! A neve Szabó Patrícia. Az előkészítő tanfolyamokon Patrícia lakásának tervezését kezdjük meg, hiszen az Otthonlabor képzései gyakorlatorientáltak. A cél az, hogy az elméletben tanultakat a gyakorlatban is alkalmazni tudd! Hiszen így leszel végül profi! A fokozatosan nehezedő gyakorlati feladatokat összesen 48 óra alatt elkészítheted. A tanfolyam teljes tananyagát letöltheted; ami összesen 495 oldalt jelent. Ehhez a tanfolyamhoz is tartoznak oktatóvideók, összesen 3 óra 31 perc hosszúságban. Ezekben a videókban nagyon részletesen elmagyarázunk mindent, amit a műszaki rajzolásról tudni érdemes. Lépésről-lépésre bemutatjuk és megtanítjuk neked, hogy hogyan rajzold meg léptékvonalzóval vagy akár léptékvonalzó nélkül a lakásod. Miért fontos ez? Azért, mert egy pontosan és léptékhelyesen megrajzolt alaprajz elengedhetetlenül szükséges a precíz tervezési munkához.

   Hogyan kapod meg a tananyagot?

   Nálunk az oktatás teljes egészében a digitális térben történik. Beiratkozás után elkészítjük a ‘Hallgatói szerződésed’ és a ‘Hallgatói fiókod’. Egy zárt online felületen férsz hozzá a tananyaghoz. Az eOktatóteremben állandóan elérhető a tananyag, de arra is van lehetőséged, hogy lementsd a munkafüzeteket és e-bookokat, így internet nélkül vagy akár útközben is tanulhatsz.

   A tanuláshoz szükséges eszközök, programok és applikációk:

   A tanuláshoz szükség van egy számítógépre és internetre is. Rendkívül sok munkafüzetet készítettünk az elméleti tananyag mellé, emellett a gyakorlati feladatok is kiegészülnek olyan munkafüzetekkel, amelyekben rajzos feladatok találhatók. Ahhoz, hogy ezeket a rajzolós feladatokat meg tudd oldani, a feladatlapokat ki kell nyomtatni. A letölthető munkafüzetek, feladatlapok és e-bookok PDF formátumban készültek.

   Az előkészítő tanfolyamon nem tanulunk digitális rajzolást vagy számítógépes látványtervezést, kizárólag kézzel rajzolunk. Az I. modul kurzusain azt tanítjuk, hogy hogyan lehet egyszerű eszközökkel is szuperjó rajzokat készíteni. Ezért ezen a tanfolyamon sincs szükség drága felszerelésre: megteszi egy nagyalakú „kockásfüzet” vagy sima A/4 papír, ceruza, radír, iskolai körző és vonalzók, léptékvonalzó. Természetesen ha lehetőséged van rá, bátran használhatsz akár drágább rajzeszközöket is!

   Milyen segítséget kapsz a tananyag feldolgozásához?

   Ezen a tanfolyamon önállóan dolgozod fel a tananyagot. Az Otthonlabor tanfolyamai nem követik azt a trendet, hogy a tananyag címszavakból álljon, legyen fél oldalban összefoglalva és egy kétperces videóval kiegészítve. A tananyag megírásakor ügyeltünk arra, hogy minden nagyon részletes, érthető és érdekes legyen. Mivel szeretünk tanítani, hosszan és olvasmányosan írni egy-egy témáról, ezért a tananyag bőséges, hiszen közel húsz évnyi tudást sűrítettünk bele. A munkafüzetek egy része szorosan kapcsolódik az elméleti tananyaghoz, a másik részük a gyakorlati feladatok megoldásában segít. Ehhez a tanfolyamhoz nem készítettünk külön oktatóvideókat és az oktató sem készít személyre szóló mentorvideókat. A Tökmagok – mini tanfolyam videóit egészítettük ki néhány általános és technikai információkat tartalmazó videóval.

   Kinek való a Tökmagok tanfolyam?

   A Tökmagok az előkészítő tanfolyamok otthontervező változata. Akkor válaszd ezt a tanfolyamot, ha egyedül szeretsz tanulni vagy ha csak a saját lakásod szeretnéd berendezni. Ha nem igényled azt, hogy bármikor tanácsot kérhess az oktatódtól, akkor ez a neked való tanfolyam. A tananyag tulajdonképpen ugyanaz, mint a Tökmagok – plusz és a Tökmagok – extra tanfolyamokon, azzal a különbséggel, hogy ezen a tanfolyamon nincs vizsgázási lehetőség, sem oklevelek, nincs mentori támogatás, konzultációs lehetőség és a videós tartalom is lényegesen kevesebb.

   Kedvezmények:

   A társadalmi felelősségvállalás fontos számunkra, ezért az érintettek az alábbi állandó kedvezmények közül választhatnak:

   • -10% diákkedvezmény: 24 éves korig, diákigazolvánnyal rendelkező diákok vehetik igénybe. 
   • -10% kismama kedvezmény: 3 éves kor alatti gyermeket nevelők vehetik igénybe.
   • -10% nagycsaládos kedvezmény: 3 vagy több gyermeket nevelők és NOE tagok vehetik igénybe.
   • -10% nyugdíjas kedvezmény: 65 év feletti nyugdíjasok vehetik igénybe.
   • -15% megváltozott munkaképességűek kedvezménye: fogyatékkal élők vehetik igénybe.

   Hallgatói kedvezményeink:

   • öregdiák kedvezmény
   • – 5.000 Ft egyszeri kedvezmény, amelyet a hírleveleinkre feliratkozott hallgatók vehetnek igénybe.
   • A „TÖKMAGOK” tanfolyamot elvégző hallgatóknak, továbbtanulás esetén, jóváírjuk az előkészítő tanfolyam árát az „ALAPKÉPZÉS” vagy a „KONYHATERVEZÉS” tanfolyamok árából. 
   A felsorolt kedvezmények nem halmozhatók. Az ajándékutalványok és a hírlevél feliratkozók  5.000 Ft-os  ajándékutalványa pénzre nem váltható!

   A tandíj 72.000 Ft helyett 24.900 Ft (69 EUR), amit banki átutalással lehet kifizetni.

   A tanfolyamhoz kapcsolódó Képzési Programot ITT találod.

   Tudjuk, hogy ez egy kis kényelmetlenséggel jár és szuper lenne, ha automatizálva lenne a fizetés és lehetne bankkártyával is fizetni. Viszont akkor le kellene mondanunk a személyre szabott kiszolgálásról és az egyéni kedvezményekről. Mindenesetre keressük a bankkártyás fizetésnek is a módját.

   Mi történik a jelentkezési lap kitöltése után?

   A jelentkezési lap kitöltése után elkészítjük a számlát, amelyen már a kedvezményekkel csökkentett összeg fog szerepelni. A számlát emailben küldjük és szerepel rajta minden adat, ami az átutaláshoz szükséges. Mivel törvényi előírás, ezért elkészítjük a ‘Hallgatói szerződésed’ és létrehozzuk a ‘Hallgatói fiókod’ is. A ‘Hallgatói szerződést’ és ‘Hallgatói fiókod’ belépési adatait emailben küldünk el neked.

   Nem magadnak válogatsz, hanem megajándékoznád egy szerettedet? Szívesen segítünk! 

   >> Az ajándékutalványokhoz kapcsolódó oldalt még szerkesztjük. Amíg elkészül, szívesen adunk bővebb tájékoztatást emailben!<<

   TÖKMAGOK – PLUSZ

   #amikoregyüttkönnyebb

   KÉPZÉS AZONOSÍTÓ [T-P]

   JELENTKEZÉSI LAP

   Beiratkozás a TÖKMAGOK – PLUSZ tanfolyamra

    Utalványok és kedvezmények beváltása:

    A megrendelés mellé választható:

    Kérem az utalványom vagy a kedvezményem jóváírását!

    A számla pénzneme: EUR

    Kérjük fogadd el az alábbiakat a megrendelés elküldéséhez:

    Ha csak röviden olvasnál a tanfolyamról:

    Tökmagok – plusz az Otthonlabor előkészítő tanfolyamaink önbizalomnövelő változata!

    Az előkészítő tanfolyamok elsődleges célja, hogy az alapvető lakberendezői készségeket profi szinten elsajátítsd, de ezen a kurzuson lehetőséged van arra is, hogy emailben konzultálj az oktatóddal!

    Mikor válaszd ezt a tanfolyamot? Ha szeretsz önállóan tanulni de azért egy kis személyes figyelemre is szükséged van. Ha nem csak magára a tudásra vágysz, hanem időnként jól esne egy kis biztatás és némi visszajelzés arról, hogy jól csinálod, amit csinálsz. Ha az a célod, hogy később magabiztosabban kezdj hozzá a lakásod berendezésének, akkor ez a neked való tanfolyam!

    Ha csak a lényeg érdekel:

    • kezdő szinttől

    • 8+1 lecke

    • elmélet: 16 óra

    • gyakorlat: 48 óra

    • letölthető munkafüzet: 495 oldal

    • oktatóvideó: 4 óra 43 perc

    • 8 alkalmas oktatói támogatás, emailben

    • azonnal elkezdheted

    • önállóan tanulhatsz

    • digitális oklevél

    • beiratkozáskor kupon vagy kedvezmény beváltható

    • a II. és III. modul egyes tanfolyamainak tandíjából jóváírható a Tökmagok tandíja

    • 100.000 Ft helyett 34.900 Ft (97 EUR)

    Ha többet szeretnél tudni a tanfolyamról:

    Az I. modul tanfolyamain a tananyag alapvetően ugyanaz; a jelentős különbség a kurzusok között a konzultációs lehetőség, a mentorprogram, a személyre szóló videós tartalmak, az oklevelek és a záróvizsga. A Tökmagok – plusz tanfolyam hallgatóinak lehetőségük van írásbeli konzultációra. Ez azt jelenti, hogy amint végeztek egy lecke feldolgozásával – nem csak elolvasták, hanem meg is tanulták az elméleti tananyagot és elkészítették a gyakorlati feladatokat -, emailben elküldhetik a feladatmegoldásukat és a leckéhez kapcsolódó kérdéseiket az oktatónak. Azoknak a hallgatóknak, akik elkészítik az összes gyakorlati feladatot és be is mutatják a tanfolyam végééig, egy névre szóló digitális oklevelet küldünk, amely igazolja, hogy a hallgató részt vett a Tökmagok – plusz tanfolyamon. Tehát ezen a képzésen a konzultációs lehetőség és a digitális oklevél jelenti azt a bizonyos „pluszt”.

    Milyen segítséget kapsz a tananyag feldolgozásához?

    Ezen a tanfolyamon önállóan dolgozod fel a tananyagot, de egy-egy lecke feldolgozása után lehetőséged van emailben konzultálni, ami egy nagyon-nagyon szuper lehetőség! Bátorítalak, hogy ha arra kerül a sor, akkor mindenképpen élj vele! Az Otthonlabor tanfolyamai nem követik azt a trendet, hogy a tananyag címszavakból álljon, legyen fél oldalban összefoglalva és egy kétperces videóval kiegészítve. A tananyag megírásakor ügyeltünk arra, hogy minden nagyon részletes, érthető és érdekes legyen. Mivel szeretünk tanítani, hosszan és olvasmányosan írni egy-egy témáról, ezért a tananyag bőséges, hiszen közel húsz évnyi tudást sűrítettünk bele. A munkafüzetek egy része szorosan kapcsolódik az elméleti tananyaghoz, a másik részük a gyakorlati feladatok megoldásában segít. Ehhez a tanfolyamhoz nem készítettünk külön oktatóvideókat, „csak” A Tökmagok – mini tanfolyam videóit egészítettük ki néhány általános és technikai információkat tartalmazó videóval.

    Kinek való a Tökmagok – plusz tanfolyam?

    Tökmagok – plusz a Tökmagok picit kibővített változata. Akkor válaszd ezt a tanfolyamot, ha alapvetően egyedül szeretsz tanulni, de akkor vagy nyugodt, ha van konzultációs lehetőség is a tarsolyodban. Ha tényleg szeretsz önállóan tanulni és nincs állandó, személyes figyelemre szükséged, azonban nem csak magára a tudásra vágysz, hanem időnként azért szükséged van egy kis biztatásra és némi visszajelzésre is. Ha az a célod, hogy később magabiztosabban kezdj hozzá a lakásod berendezésének, akkor ez a neked való tanfolyam!

    Kedvezmények:

    A társadalmi felelősségvállalás fontos számunkra, ezért az érintettek az alábbi állandó kedvezmények közül választhatnak:

    • -10% diákkedvezmény: 24 éves korig, diákigazolvánnyal rendelkező diákok vehetik igénybe. 
    • -10% kismama kedvezmény: 3 éves kor alatti gyermeket nevelők vehetik igénybe.
    • -10% nagycsaládos kedvezmény: 3 vagy több gyermeket nevelők és NOE tagok vehetik igénybe.
    • -10% nyugdíjas kedvezmény: 65 év feletti nyugdíjasok vehetik igénybe.
    • -15% megváltozott munkaképességűek kedvezménye: fogyatékkal élők vehetik igénybe.

    Hallgatói kedvezményeink:

    • öregdiák kedvezmény
    • – 5.000 Ft egyszeri kedvezmény, amelyet a hírleveleinkre feliratkozott hallgatók vehetnek igénybe.
    • A „TÖKMAGOK – PLUSZ” tanfolyamot elvégző hallgatóknak, továbbtanulás esetén, jóváírjuk az előkészítő tanfolyam árát az „ALAPKÉPZÉS” vagy a „KONYHATERVEZÉS” tanfolyamok árából. 
    A felsorolt kedvezmények nem halmozhatók. Az ajándékutalványok és a hírlevél feliratkozók  5.000 Ft-os  ajándékutalványa pénzre nem váltható!

    A tandíj 100.000 Ft helyett 34.900 Ft (97 EUR), amit banki átutalással lehet kifizetni.

    A tanfolyamhoz kapcsolódó Képzési Programot ITT találod.

    Tudjuk, hogy ez egy kis kényelmetlenséggel jár és szuper lenne, ha automatizálva lenne a fizetés és lehetne bankkártyával is fizetni. Viszont akkor le kellene mondanunk a személyre szabott kiszolgálásról és az egyéni kedvezményekről. Mindenesetre keressük a bankkártyás fizetésnek a módját.

    Mi történik a jelentkezési lap kitöltése után?

    A jelentkezési lap kitöltése után elkészítjük a számlát, amelyen már a kedvezményekkel csökkentett összeg fog szerepelni. A számlát emailben küldjük és szerepel rajta minden adat, ami az átutaláshoz szükséges.

    Nem magadnak válogatsz, hanem megajándékoznád egy szerettedet? Szívesen segítünk! 

    >> Az ajándékutalványokhoz kapcsolódó oldalt még szerkesztjük. Amíg elkészül, szívesen adunk bővebb tájékoztatást emailben!<<

    TÖKMAGOK – EXTRA

    #amikornagyonakarod

    KÉPZÉS AZONOSÍTÓ [T-E]

    JELENTKEZÉSI LAP

    Beiratkozás a TÖKMAGOK – EXTRA  tanfolyamra

     Utalványok és kedvezmények beváltása:

     A megrendelés mellé választható:

     Kérem az utalványom vagy a kedvezményem jóváírását!

     A számla pénzneme: EUR

     Kérjük fogadd el az alábbiakat a megrendelés elküldéséhez:

     Ha csak röviden olvasnál a tanfolyamról:

     Az Otthonlabor tanfolyamai prémium csomagban is megvásárolhatók. A Tökmagok – extra az előkészítő tanfolyamok prémium változata.

     Akkor válaszd ezt a tanfolyamot, ha ugyan szeretsz önállóan tanulni, de szükséged van egy mentor támogatására is.

     A Tökmagok – extra az Otthonlabor egyik prémium tanfolyama. A prémium kurzusainkban az a fantasztikus, hogy, a megszerezhető professzionális tudás mellett, felbecsülhetetlen értékű a mentorod odafigyelése és személyre szabott oktatása.

     Garantáljuk, hogy az összes prémium tanfolyamunkhoz hasonlóan, ezen a tanfolyamon is azt fogod érezni, hogy odafigyelünk rád és mindenben segítünk, mert nekünk tényleg fontos vagy!

     Ha csak a lényeg érdekel:

     • kezdő szinttől

     • 8+2 lecke

     • elmélet: 16 óra

     • gyakorlat: 60 óra

     • letölthető munkafüzet: 495 oldal

     • oktatóvideó: 5 óra 21 perc

     • azonnal elkezdheted

     • mentorprogram

     • önállóan tanulhatsz

     • online záróvizsga

     • tanúsítvány

     • a II. és III. modul egyes tanfolyamainak tandíjából jóváírható a Tökmagok tandíja

     • beiratkozáskor kupon vagy ajándékutalvány beváltható

     • 150.000 Ft helyett 49.900 Ft (138 EUR)

     Ha többet szeretnél tudni a tanfolyamról:

     Az I. modul tanfolyamain a tananyag alapvetően ugyanaz; a jelentős különbség a kurzusok között a konzultációs lehetőség, a mentorprogram, a személyre szóló videók, az oklevelek és a záróvizsga. A Tökmagok – extra tanfolyam hallgatóinak lehetőségük van írásbeli és videós konzultációra is. Ez azt jelenti, hogy amint végeztek egy lecke feldolgozásával – nem csak elolvasták, hanem meg is tanulták az elméleti tananyagot és elkészítették a gyakorlati feladatokat -, emailben elküldhetik a feladatmegoldásukat és a leckéhez kapcsolódó kérdéseiket az oktatónak. A tanfolyam része a mentorprogram, ami azt jelenti, hogy az oktató többnyire személyre szóló értékelést – videós üzenetet készít -, amelyet a YouTube-ra tölt fel. A hallgató a leckéhez tartozó értékelést, vázlatrajzokat és videók megtekintéshez szükséges linket a MILANOTE applikáción keresztül kapja meg. Azoknak a hallgatóknak, akik elkészítik az összes gyakorlati feladatot és be is mutatják, a tanfolyam végén lehetőségük van online záróvizsgát tenni. A vizsga a hallgató által meghatározott időpontban és teljes egészében az online térben történik. A vizsgára való jelentkezés után a vizsgafeladatot nyugodt körülmények között, egyéni tempóban, otthon készítik el a hallgatók, majd beküldik értékelésre. A hallgatók a vizsga értékelését és a tanfolyam elvégzését igazoló digitális oklevelüket emailben kapják meg. Sikeres vizsga esetén a dombornyomott arany etikettel hitelesített oklevelet postai úton kapják meg a hallgatók. Az oklevelet magyar nyelven állítjuk ki. A vizsga pedig díjtalan.

     Tehát a Tökmagok – extra tanfolyamon a személyre szóló videós mentorprogram, a prémium videós tartalmak, a vizsgázási lehetőség és a csodaszép oklevél jelenti az „extrát”.

     Milyen segítséget kapsz a tananyag feldolgozásához?

     Ezen a tanfolyamon is alapvetően önállóan dolgozod fel a tananyagot, de egy-egy lecke feldolgozása után lehetőséged van emailben konzultálni, ami valóban egy nagyon-nagyon különleges és szuper lehetőség! Bátorítalak, hogy ha arra kerül a sor, akkor mindenképpen élj vele! Az Otthonlabor tanfolyamai nem követik azt a trendet, hogy a tananyag címszavakból álljon, legyen fél oldalban összefoglalva és egy kétperces videóval kiegészítve. A tananyag megírásakor ügyeltünk arra, hogy minden nagyon részletes, érthető és érdekes legyen. Mivel szeretünk tanítani, hosszan és olvasmányosan írni egy-egy témáról, ezért a tananyag bőséges, hiszen közel húsz évnyi tudás birtokában készült. A munkafüzetek egy része szorosan kapcsolódik az elméleti tananyaghoz, a másik részük a gyakorlati feladatok megoldásában segít. Ehhez a tanfolyamhoz külön oktatóvideókat is készítettünk, amelyek a Tökmagok és Tökmagok – plusz tanfolyamok hallgatóinak nem elérhetők.

     Kinek való a Tökmagok – extra tanfolyam?

     Tökmagok – extra az előkészítő tanfolyamok prémium változata. Akkor válaszd ezt a tanfolyamot, ha alapvetően egyedül szeretsz tanulni, de mindenből a minőséget és a legjobbat szereted. Ha nyitott vagy a tanulásra és valóban fejlődni szeretnél! Akkor lesz ez a neked való tanfolyam!

     Kedvezmények:

     A társadalmi felelősségvállalás fontos számunkra, ezért az érintettek az alábbi állandó kedvezmények közül választhatnak:

     • -10% diákkedvezmény: 24 éves korig, diákigazolvánnyal rendelkező diákok vehetik igénybe. 
     • -10% kismama kedvezmény: 3 éves kor alatti gyermeket nevelők vehetik igénybe.
     • -10% nagycsaládos kedvezmény: 3 vagy több gyermeket nevelők és NOE tagok vehetik igénybe.
     • -10% nyugdíjas kedvezmény: 65 év feletti nyugdíjasok vehetik igénybe.
     • -15% megváltozott munkaképességűek kedvezménye: fogyatékkal élők vehetik igénybe.

     Hallgatói kedvezményeink:

     • öregdiák kedvezmény
     • -5.000 Ft egyszeri kedvezmény, amelyet a hírleveleinkre feliratkozott hallgatók vehetnek igénybe.
     • A „TÖKMAGOK – EXTRA” tanfolyamot elvégző hallgatóknak, továbbtanulás esetén, jóváírjuk az előkészítő tanfolyam árát az „ALAPKÉPZÉS” vagy a „KONYHATERVEZÉS” tanfolyamok árából. 
     A felsorolt kedvezmények nem halmozhatók. Az ajándékutalványok és a hírlevél feliratkozók  5.000 Ft-os  ajándékutalványa pénzre nem váltható!

     A tandíj 150.000 Ft helyett 49.900 Ft (138 EUR), amit banki átutalással lehet kifizetni.

     A tanfolyamhoz kapcsolódó Képzési Programot ITT találod.

     Tudjuk, hogy ez egy kis kényelmetlenséggel jár és szuper lenne, ha automatizálva lenne a fizetés és lehetne bankkártyával is fizetni. Viszont akkor le kellene mondanunk a személyre szabott kiszolgálásról és az egyéni kedvezményekről. Mindenesetre keressük a bankkártyás fizetésnek a módját.

     Mi történik a jelentkezési lap kitöltése után?

     A jelentkezési lap kitöltése után elkészítjük a számlát, amelyen már a kedvezményekkel csökkentett összeg fog szerepelni. A számlát emailben küldjük és szerepel rajta minden adat, ami az átutaláshoz szükséges.

     Nem magadnak válogatsz, hanem megajándékoznád egy szerettedet? Szívesen segítünk! 

     >> Az ajándékutalványokhoz kapcsolódó oldalt még szerkesztjük. Amíg elkészül, szívesen adunk bővebb tájékoztatást emailben!<<

     NEM TUDSZ DÖNTENI? SEGÍTÜNK!

     MI A KÜLÖNBSÉG AZ ELŐKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK KÖZÖTT?

     Hasonlítsd össze őket!

     I. MODUL – ELŐKÉSZÍTŐ TANFOLYAM

     TÖKMAGOK 

     #önképzőknek

     • teljesen kezdő szinttől

     • azonnal elkezdhető

     • a teljes tananyag letölthető

     • saját hallgatói fiók

     • díjtalan eOktatóterem használat

     • egyéni időbeosztás

     • 8+1 lecke

     • elmélet: 16 óra

     • 3 óra 31 percnyi oktatóvideó

     • gyakorlat: 48 óra

     • kupon vagy kedvezmény érvényesíthető

     • a II. vagy III. modul egyes tanfolyamaiból a tandíj jóváírható

     • házi feladat beküldési lehetőség

     • írásbeli konzultációs lehetőség

     • oktatói támogatás

     • részvételt igazoló oklevél

     • prémium videók

     • mentorprogram

     • digitális oklevél

     • személyre szóló videók

     • személyre szabott oktatás

     • online záróvizsga

     • sikeres vizsga utáni elismerő oklevél

     I. MODUL – ELŐKÉSZÍTŐ TANFOLYAM

     TÖKMAGOK – PLUSZ

     #amikoregyüttkönnyebb

     • teljesen kezdő szinttől

     • azonnal elkezdhető

     • a teljes tananyag letölthető

     • saját hallgatói fiók

     • díjtalan eOktatóterem használat

     • egyéni időbeosztás

     • 8+1 lecke

     • elmélet: 16 óra

     • 4 óra 43 percnyi oktatóvideó

     • gyakorlat: 48 óra

     • kupon vagy kedvezmény érvényesíthető

     • a II. vagy III. modul egyes tanfolyamaiból a tandíj jóváírható

     • házi feladat beküldési lehetőség

     • írásbeli konzultációs lehetőség

     • oktatói támogatás

     • részvételt igazoló oklevél

     • prémium videók

     • mentorprogram

     • digitális oklevél

     • személyre szóló videók

     • személyre szabott oktatás

     • online záróvizsga

     • sikeres vizsga utáni elismerő oklevél

     I. MODUL – ELŐKÉSZÍTŐ TANFOLYAM

     TÖKMAGOK – EXTRA

     #amikornagyonakarod

     • teljesen kezdő szinttől

     • azonnal elkezdhető

     • a teljes tananyag letölthető

     • saját hallgatói fiók

     • díjtalan eOktatóterem használat

     • egyéni időbeosztás

     • 8+2 lecke

     • elmélet: 16 óra

     • oktatóvideó: 5 óra 21 perc

     • gyakorlat: 60 óra

     • kupon vagy kedvezmény érvényesíthető

     • a II. vagy III. modul egyes tanfolyamaiból a tandíj jóváírható

     • házi feladat beküldési lehetőség

     • írásbeli konzultációs lehetőség

     • oktatói támogatás

     • részvételt igazoló oklevél

     • prémium videók

     • mentorprogram

     • digitális oklevél

     • személyre szóló videók

     • személyre szabott oktatás

     • online záróvizsga

     • sikeres vizsga utáni elismerő oklevél

     MIT MONDANAK MÁSOK?

     Hallgatói vélemények a tanfolyamainkról

     “Hogy milyen a tanfolyam? Úristen szerintem zseniális. Eddig mindenkinek ódákat zengek róla, pont amiatt amit Te is írtál. Nagyon szuperül fel van építve az alapoktól. Igenis kellenek ezek az alapleckék, én is azt vallom, Ha beültem volna egy olyan kurzusra, ami mondjuk heti egy alkalom, biztos hogy nem szereztem volna ilyen tudást már az elején sem, igazából nem tudom de nekem ez a megérzésem… Heti három órából nem lehet szerintem megtanulni semmit, főleg úgy, ha mondjuk az ember a gyakorlati feladatokat is szeretné lelkiismeretesen elsajátítani. Szóval nagyon szuper az egész, és mindig alig várom, mi lesz a következő lelkében.”

     Brigi, az Alapképzés hallgatója

     „Én is nemsokára végzek okj képzésen, de olyan tudásanyagot láttam a minta anyagokban, ami sok lyukat betöm, amit a suliban nem tanítanak. Ezért döntöttem úgy hogy még kedvezőbb áron megveszem ezeket a képzéseket is, és amikor végeztem az okj-n, akkor a ti anyagaitokon is végigrágom magam 🙂….Nézegettem hasonló online kurzusokat, de általában rövid a tananyag, épp csak belekap mindenbe, azokat úgy éreztem nem éri meg megvenni. Ezért tartom fontosnak látni minta leckéket. Ez egy átfogóbb tudásanyagnak, nagyon sok az új információ az iskolában tanultakhoz.”

     Ágnes, a Tökmagok, az Alapképzés és Konyhatervező tanfolyam hallgatója

     “Ennél alaposabb alapozó tanfolyamot elképzelni sem tudnék. Közérthető, minden részletre kiterjedő, tényleg egészen az alapoktól indító képzés, hogy az is bele merjen vágni a lakberendezésbe, akinek eddig idegen volt a műszaki pálya. Sőt, olyan embernek is kiváló átfogó összefoglalást ad, akinek van némi tapasztalata hasonló területen. Arról nem is beszélve, hogy teljes mértékben gyakorlat szemléletű. Nem tankönyvi példákat mutat, nem azon van a hangsúly, hogy az elméleti tudást „ledarálja”, hanem a gyakorlati feladatok valós példákat dolgoznak fel. Ancsa rendkívül lelkiismeretes és segítőkész, a felmerülő kérdésekre bőséges, kielégítő válaszokat ad, újabb gyakorlati példákkal illusztrálva. Szakmai tudása elismerésre méltó, öröm tőle tanulni.”

     Timi, a Tökmagok hallgatója

     „Gyorsan és gördülékenyen végig tudtam haladni a tananyagon, nem okozott nehézséget, és fáradtságot még egy-egy nehéz nap után sem. Laikus és kezdő számára is könnyen „emészthető”, különösebb nehézségbe nem ütköztem, esetleg a feladatmegoldások során, viszont azok arra is vannak kitalálva szerintem, hogy beléjük ütközzünk 🙂 és tanuljunk aztán az ütközésből :)”

     Emőke, a Tökmagok hallgatója
     „Téged ki lehet akasztani? 😜😁🤣
     Orsi, a Konyhatervezés tanfolyam hallgatója (miután az ezredik kérdését is türelmesen megválaszoltuk)

     “Kedves Otthonlabor!

     Fantasztikus hosszú hétvégém volt, amit nektek köszönhetek. Három év keresgélés után kb. egy hete találtuk meg azt a házat, amit úgy tűnik megvásáolunk-reméljük minden rendebn halad majd.

     Ennek apropóján gondoltam, hogy szétnézek a piacon, s keresek vmi online kurzust, aminek segítségével bátrabban belevághatunk a felújításnak, a berendezésne. Így találtam meg az oldalatokat, sa Tökmag kurzust és a Konyhatervezés kurzus első ingyenes leckéjét abszolváltam.

     Nagyon érdekes volt, rengeteg dolgot tanultam, minden ezzel töltött időt élveztem. Jegyzeteket készítettem, házit írtam, rajzoltam.

     Kívánok Nektek munkátokhoz minden jót: ötleteket, töretlen munkabírást, egészséget!”

     Andrea, a Tökmagok hallgatója

     „Ancsa! Imáááááááááádom ezt a tanfolyamot! Belegondolni is sok,hogy mennyi munkád van vele…🤗😘

     Orsi, az Alapképzés hallgatója

     „Jelenleg a második leckét bújom, munka és egyéb képzések mellett tanulok én is, viszont annyira érdekes és informatív az anyag, hogy úgy kell magamra szólnom, hogy elég legyen mára, mert már jojózik a szemem.🤣

     Rami, a Tökmagok hallgatója

     „Én személy szerint nagyon imádom ezt a tanfolyamot és nem bántam meg,hogy titeket választottalak!🤗

     Orsi, a Konyhatervezés tanfolyam hallgatója

     „A tanfolyamot anyukámnak vettem születésnapjára. Nagyon izgultam, hogy jól döntsek, mert Anya már nem fiatal és az ő korosztályának szokatlan a netes tanulás.Azt mondhatom, hogy ennél jobbat nem is választhattam volna! Ancsa nagyon motiváló, szolgálatkész és egy pillanat alatt megtalálta a közös hangot anyukámmal! A leckék fantasztikusan részletesek, mindent le tudtunk tölteni és ki is nyomtattam, így nem kell gép előtt ülve tanulni. Csaj ajánlani tudom!”

     Gyöngyi, az Alapképzésen tanul az édesanyja

     „Ismét nagyon részletes nem csak építőipari, hanem hozzá történelmi összefoglaló is a könnyebb megértés, tananyag elsajátítás érdekében. Hozzá a munkafüzet még bővebben, részletesebben segíti a tanulást.”

     Tímea, a Tökmagok hallgatója

     „Kedves Anikó!

     Köszönöm szépen a gyors segítséget!

     Az ajándékutalványnak nagy sikere volt!

     Üdvözlettel: N. György”

     N. György, egy elégedett ajándékutalvány vásárló

     „A lecke érthető, jók a példák, láttam magam előtt az egri udvarházakat 🙂 Nekem ez fontos, mert vizuális típus vagyok. Nagyon jó, hogy az alaprajz mellett térben is látható a lakás…..Jól összerakott anyag, szuper szemléltető rajzokkal….A tanfolyam nagyon precízen, logikusan van felépítve, teljesen a gyakorlati tudásra helyezi a hangsúlyt. Az arculat is kiváló és nálam plusz pont, hogy szinte nem is volt helyesírási hiba a nem kis mennyiségű szövegben. Nagyon kényelmes, hogy teljesen online lehet tanulni és vizsgázni.”

     Adri, a Tökmagok és az Alapképzés hallgatója

     „Konyhatervezési tanfolyamot választottam. Sepsiszentgyörgyön lakok fontos volt hogy magyarul legyen. Ancsa nagyon kedves, a tudnivaló sok de nagyon tetszik. Ajánlom.”

     Ilka, a Konyhatervezés tanfolyam hallgatója