KONYHATERVEZÉS TANFOLYAM MEGRENDELÉS:

Többen kérték, ezért megadtuk a lehetőséget, hogy a tanfolyam elkészülte előtt, EARLY BIRD kedvezménnyel megvásárolható legyen a tanfolyamunk. 

Jelenleg nagyon kedvezményes áron, 60% kedvezménnyel vásárolhatod meg ezt a tanfolyamunkat, de ez azzal járhat, hogy várnod kell a tananyagra és lassabban haladhatsz, mint ahogyan neked komfortos lenne. 

Megtehetnénk, hogy gyorsan összedobunk valamit, de mivel a lakberendezés mellett a minőség és a tanítás is a szenvedélyünk, ezért ezekből sem kívánunk engedni.

A tanfolyamról:

Az Otthonlabor – Konyhatervezés tanfolyamunk a legnagyobb kurzusaink egyike. Jól működő és kényelmesen használható konyha létrehozása speciális tervezési feladat. Személyre szabott, a használó igényeinek és lehetőségeinek eleget tevő konyhabútort tervezni, csak egy része a tervező feladatainak.

A tanfolyam teljesen az alapokról indul; kezdve ott, hogy az építésszel elkezdődik az ötletelés, hogy mekkora méretű, milyen kialakítású legyen a konyha. Mi a legoptimálisabb megközelítése a konyhának és milyen helyiségeket célszerű hozzá kapcsolni. Folytatódik a helyiség stílusának és burkolatainak megválasztásával; milyen burkolat kerülhet a padlóra és a falakra, hogyan találjuk meg a nekünk tetsző stílust. Mielőtt elkezdjük megtervezni a konyhabútort, megtanuljuk, hogy milyen konyhagépek vannak; melyek a TOP márkák, hogyan kell a gépeket használni, karbantartani és mire kell ügyelni a tervezésnél. Ezután megtanuljuk, hogy milyen fajta konyhabútorok vannak és ezeket hogyan alakítják ki. Miből lehetnek az ajtók, a szekrények vázai, a bele kerülő vasalatok. Milyen minőségbeli különbségek lehetnek konyhabútor és konyhabútor között. Milyen elemekből állhat a konyhabútor; milyen fajta szekrények vannak, munkalapok, lábak és lábazatok, stb.

Miután megtanultuk, hogy milyen konyhabútor elemeink vannak, utána következik maga a konyhabútor megtervezése. Ami ott kezdődik, hogy fel kell mérni a helyiséget, le kell rajzolni, a méreteket fel kell írni. A felmérés után megtanuljuk hogyan kell mindezt méretarányosan megjeleníteni papíron. Megtervezzük a konyhabútorba építendő konyhagépek helyét, kiállását; átgondoljuk a világítást és mindezek alapján külön-külön tervet készítünk a szakembereknek, ami alapján ki tudják építeni pl. mosogatótálca vízkiállását. Tanulunk a függönyözésről, a fűszer és szobanövényekről, dekoráljuk a konyhát, természetesen beszélünk az aktuális trendekről is.

Tehát végig megyünk a konyha teljes kialakításán. Elképesztően nagy a tananyag, de arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja a választ a kérdéseire. Eredetileg 24 leckére terveztük, mostanra ez 40 leckére bővült.

Az árakról:

EARLY BIRD ára: 19.000 Ft.

Az ELŐVÁSÁRLÁSI ár addig érvényes, amíg az utolsó lecke fel nem kerül, utána 39.000 Ft-ra módosul és marad érvényben 30 napig.

A tanfolyam végső ára: 54.000 Ft lesz

Minden lecke végén önellenőrző kérdések, letölthető segédanyagok, és ahol olyan jellegű a tananyag, gyakorlati feladatok is helyet kapnak. Ezeket el lehet küldeni nekünk ellenőrzésre, de nem kötelező. A tanfolyam vizsgával zárul, ami természetesen szintén nem kötelező, csak egy lehetőség. Sikeres vizsga esetén a vizsgázó kap egy oklevelet és egy kis meglepetés ajándékcsomagot.

A tanfolyamon nem tanítjuk a konyhatervező programok használatát. Ennek két oka van, az egyik, hogy a professzionális lakberendezési és konyhatervező programok horribilis áron kaphatók (500.000 Ft-tól kezdődnek), a másik ok pedig, hogy erre lesz külön videós tanfolyamunk, ahol az IKEA tervezőprogram használatát tanítjuk meg és még két másik ingyenes programot.

Extra szolgáltatásunk:

A konyhatervező tanfolyam mellé plusz szolgáltatásunk, hogy a hallgató által tervezett konyhának – nevezhetjük vizsgamunkának – elkészítjük a számítógépes látványtervét, aminek díja : 15.000 Ft

Konyhatervezés tanfolyam

MEGRENDELŐLAP

  Kapcsolattartó adatok:

  (Kérjük töltsd ki az összes mezőt!)

  Ajándékutalvány:

  Beváltom az ajándékutalványom

  Számlázási adatok:

  (Kérjük töltsd ki az összes mezőt!)

  Szerepeljen az adószámom a számlán

  Kérjük fogadd el az alábbiakat a megrendelés elküldéséhez:

  A megrendelés mellé választható:

  Megrendelem az Extra 3D látványterveket a tanfolyam kiegészítő szolgáltatásaként 15.000 Ft-os bevezető áron

  Hozzájárulok, hogy emaileket küldjetek nekem az Otthonlabor tanfolyamaival kapcsolatban

  • A megrendelőlap elküldése után egy automatikus visszaigazoló emailt fogsz kapni, kérjük ellenőrizd a postafiókod.
  • Amennyiben nem találod a levelünket nézd meg a “Promóciók” vagy a “Spam” mappát is.
  • Ha  sehol nem találod a visszaigazolást, akkor elképzelhető, hogy elütés történt az email címedben
  • Ügyfélszolgálatunk kis túlzással éjjel-nappal a rendelkezésedre áll, írhatsz email-t vagy telefonálhatsz
  • A vásárlásról egy e-számla fog érkezni a megrendeléskor megadott email címre, ez alapján tudod a pénzt elutalni
  • Budapesten a Lurdy Házban vagy a Corvin Plázában készpénzben is tudsz fizetni, de előtte szükséges némi egyeztetés

  Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 5.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal!

  KÉREM AZ UTALVÁNYOMAT!