KONYHATERVEZÉS TANFOLYAM MEGRENDELÉS

Jelenleg bevezető áron, 34% kedvezménnyel vásárolhatod meg ezt a tanfolyamunkat, ennek az az oka, hogy a vizsgakiírás mellé segítségként GRÁTISZ szeretnénk készíteni egy teljes konyhai tervdokumentációt. Ezen még dolgozunk…

Megtehetnénk, hogy gyorsan összedobunk valamit, de mivel a lakberendezés mellett a minőség és a tanítás is a szenvedélyünk, ezért ezekből sem kívánunk engedni.

A tanfolyamról:

Az Otthonlabor – Konyhatervezés tanfolyamunk a legnagyobb kurzusaink egyike. Jól működő és kényelmesen használható konyha létrehozása speciális tervezési feladat. Személyre szabott, a használó igényeinek és lehetőségeinek eleget tevő konyhabútort tervezni, csak egy része a tervező feladatainak.

A tanfolyam teljesen az alapokról indul; kezdve ott, hogy az építésszel elkezdődik az ötletelés, hogy mekkora méretű, milyen kialakítású legyen a konyha. Mi a legoptimálisabb megközelítése a konyhának és milyen helyiségeket célszerű hozzá kapcsolni. Folytatódik a helyiség stílusának és burkolatainak megválasztásával; milyen burkolat kerülhet a padlóra és a falakra, hogyan találjuk meg a nekünk tetsző stílust. Mielőtt elkezdjük megtervezni a konyhabútort, megtanuljuk, hogy milyen konyhagépek vannak; melyek a TOP márkák, hogyan kell a gépeket használni, karbantartani és mire kell ügyelni a tervezésnél. Ezután megtanuljuk, hogy milyen fajta konyhabútorok vannak és ezeket hogyan alakítják ki. Miből lehetnek az ajtók, a szekrények vázai, a bele kerülő vasalatok. Milyen minőségbeli különbségek lehetnek konyhabútor és konyhabútor között. Milyen elemekből állhat a konyhabútor; milyen fajta szekrények vannak, munkalapok, lábak és lábazatok stb.

Miután megtanultuk, hogy milyen konyhabútor elemeink vannak, utána következik maga a konyhabútor megtervezése. Ami ott kezdődik, hogy fel kell mérni a helyiséget, le kell rajzolni, a méreteket fel kell írni. A felmérés után megtanuljuk hogyan kell mindezt méretarányosan megjeleníteni papíron. Megtervezzük a konyhabútorba építendő konyhagépek helyét, kiállását; átgondoljuk a világítást és mindezek alapján külön-külön tervet készítünk a szakembereknek, ami alapján ki tudják építeni pl. mosogatótálca vízkiállását. Tanulunk  a fűszer és szobanövényekről, dekoráljuk a konyhát, természetesen beszélünk az aktuális trendekről is.

Tehát végig megyünk a konyha teljes kialakításán. Elképesztően nagy a tananyag, de arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja a választ a kérdéseire. Eredetileg 24 leckére terveztük, mostanra ez 40 leckére bővült.

Az árakról:

ELŐVÁSÁRLÁSI ár 79.000 Ft. (egy összegben fizetve)

ÚJDONSÁG! 

3 HAVI RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG (amíg tart az elővásárlási kedvezmény)

 • 1. hónap – 35.000 Ft – fizetés után elérhető leckék: 0-14. lecke,
 • 2. hónap – 22.00 Ft – fizetés után elérhető leckék: 15-28. lecke
 • 3. hónap – 22.500 Ft – fizetés után elérhető leckék: 29-40. lecke

A tanfolyam végső ára várhatólag 119.000 Ft lesz.

Minden lecke végén önellenőrző kérdések, letölthető munkafüzetek, és ahol olyan jellegű a tananyag, gyakorlati feladatok is helyet kapnak. Ezeket el lehet küldeni nekünk ellenőrzésre, de nem kötelező. A tanfolyam vizsgával zárul, ami természetesen szintén nem kötelező, csak egy lehetőség. Sikeres vizsga esetén a vizsgázó kap egy oklevelet és egy kis meglepetés ajándékcsomagot.

A tanfolyamon nem tanítjuk a konyhatervező programok használatát. Ennek két oka van, az egyik, hogy a professzionális lakberendezési és konyhatervező programok horribilis áron kaphatók (700.000 Ft-tól kezdődnek), a másik ok pedig, hogy erre lesz külön videós tanfolyamunk, ahol az IKEA tervezőprogram használatát tanítjuk meg és még két másik ingyenes programot.

Extra szolgáltatásunk:

A konyhatervező tanfolyam mellé plusz szolgáltatásunk, hogy a hallgató által tervezett konyhának – nevezhetjük vizsgamunkának – elkészítjük a számítógépes látványtervét, aminek díja : 25.000 Ft

Konyhatervezés tanfolyam

MEGRENDELŐLAP

  Kapcsolattartó adatok:

  (Kérjük töltsd ki az összes mezőt!)

  Ajándékutalvány:

  Beváltom az ajándékutalványom

  Számlázási adatok:

  (Kérjük töltsd ki az összes mezőt!)

  Szerepeljen az adószámom a számlán

  Kérjük fogadd el az alábbiakat a megrendelés elküldéséhez:

  A megrendelés mellé választható:

  Megrendelem az Extra 3D látványterveket a tanfolyam kiegészítő szolgáltatásaként 25.000 Ft-os bevezető áron

  Hozzájárulok, hogy emaileket küldjetek nekem az Otthonlabor tanfolyamaival kapcsolatban

  • A megrendelőlap elküldése után egy automatikus visszaigazoló emailt fogsz kapni, kérjük ellenőrizd a postafiókod.
  • Amennyiben nem találod a levelünket nézd meg a „Promóciók” vagy a „Spam” mappát is.
  • Ha  sehol nem találod a visszaigazolást, akkor elképzelhető, hogy elütés történt az email címedben
  • Ügyfélszolgálatunk kis túlzással éjjel-nappal a rendelkezésedre áll, írhatsz email-t vagy telefonálhatsz
  • A vásárlásról egy e-számla fog érkezni a megrendeléskor megadott email címre, ez alapján tudod a pénzt elutalni

  Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 5.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal!