AKAROD TUDNI HOGYAN KELL KONYHABÚTORT TERVEZNI?

TANULD MEG NÁLUNK, HOGY MILYEN EGY IGÉNYEIDHEZ ALKALMAZKODÓ, JÓL BERENDEZETT KONYHA!

Amikor az ügyfeleink tervezői segítséget kérnek, vagy csak hasznos tanácsokra van szükségük a konyhájukkal kapcsolatban, általában rövid idő alatt kiderül, hogy egy olyan helyiséget álmodtak meg maguknak, ami távol áll a realitástól. Nem, nem az anyagi vonzatára gondolok, bár az sem elhanyagolható a konyha esetében, hiszen sok esetben akár egy menő autót is vehetnének a konyhabútor és a konyhagépek árából. Gyakran az első dolog ami nyilvánvalóvá válik, hogy él egy kép a fejükben arról, hogy milyen az ideális konyha.

Ha lecsukod a szemed te is biztosan látod magad előtt álmaid konyháját.  Lehet, hogy láttál egy csodás bútort egy konyhastúdió katalógusképei között, esetleg egy tv-reklámban vagy egy filmben ragadott meg egy idillikus kép, és te is ezt szeretnéd.

Lássuk csak, milyen konyhára vágyik az emberek többsége?! Napfényes helyiségről álmodoznak, ahol szinte magától elkészül az étel. Ahol mindig együtt van a család. Tökéletes gyerekek ülnek a tökéletesen megterített asztal körül és mindenki nagyon elégedett.

Ehhez képest a valóságban, két vagy három éhes gyerek ront be a konyhába. Az egyik gyerek szeretne leckét írni, a másik kakaót kér, a baba egyedül akar enni és mindent összemaszatol, közben a kakaó kiömlik a matekfüzetre, a kutya pedig elcseni az egyik szendvicset. Apa nyugodtan szeretné meginni a kávéját miközben híreket olvas, anyáról talán most ne beszéljünk. Oké, tudom, hogy ez egy elég sarkított példa, de talán nálad is hasonló a helyzet.

Ha így van, sajnos az aktuális élethelyzeted nem tudom megváltoztatni, de segíthetek, hogy olyan konyhád legyen amely színeivel ösztönzi a beszélgetést. Konyhát, amelynek jól szervezett, könnyen mozgatható tárolói vannak.

Segíthetek olyan konyhabútort tervezni és választani, amely jól szolgál téged hosszú időn keresztül.

Azt gondolom, hogy a konyhát, -hasonlóan az otthonod többi részéhez-, a te és a családod igényeihez igazodva kell megtervezni, mert te ténylegesen ott élsz, és a családoddal együtt fogod használni. Például ha gyűlölöd a főzést, akkor ne vásárolj nagy és drága tűzhelyet. Ha a sütőben tárolod a fazekakat vagy a cipőidet, akkor ne költs rá egy forintot sem. De ha imádsz vendégeket hívni, akkor segítek olyan konyhát tervezni ahol főzés közben nem állsz háttal és így tudsz beszélgetni a vendégeiddel. Ahol megfelelő méretű borhűtő, talán néhány bárszéket is elhelyezhetnénk, hogy ülve tudjanak azok a vendégeid is borozni akik korábban a kanapén heverésztek.

Segítek tervezés közben feltenni és megválaszolni a legfontosabb kérdéseket: Ki fogja használni? Mire fogja használni? Hogyan akarja érezni magát?

Nyilvánvalóan ha egy „egyszemélyes” háztartást vezetsz és csak pirítóst tudsz készíten vagy mirelit pizzát sütni, akkor más típusú konyhára van szükséged, mint ha te gyúrod a tésztát és hétvégén sütivásárba jársz a gyerekeiddel.

Na, mit gondolsz? Belevágunk és megtervezzük a konyhádat?

Konyhatervezést szeretnél tanulni?

Még nem vásároltad meg a tanfolyamot? A gombra kattintva megrendelheted.

Érdekel a konyhatervezés tanfolyam tematikája?

Már megvásároltad a tanfolyamot? A belépés gombra kattintva éred el a leckéket!

Jó tanulást kívánunk neked!

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 5.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal!

Konyhatervezés – online tanfolyam


A tanfolyam végére megtanulod hogyan kell profi módon megtervezni a konyhabútorodat és berendezni a konyhádat.

Magabiztosan tudsz tárgyalni a kivitelezővel, mert ismered a konyhabútorok szerkezetét és anyagát, kialakításuk módjait.

Biztos kézzel tudod irányítani a felújítást vagy a kivitelezést, mert a plafontól a padlóig részletekbe menően megtervezünk veled együtt mindent. A tanfolyam végére a teljes tervdokumentáció a rendelkezésedre áll majd, az ajándékba kapott 3D látványtervvel együtt.

Nem hagyunk magadra a kérdéseiddel, ha elakadnál segítünk!


Biztosan érdekel, hogy hogyan fogsz tanulni? Mire számíthatsz?

A teljes konyhatervezés tanfolyam 40 leckéből áll. A tananyagok elméleti ismereteket, és gyakorlati feladatokat is tartalmaznak, csakúgy, mint az alapozó tanfolyam és más tematikus kurzusok leckéi.

A leckék végén házi feladatot és önellenőrző kérdéseket találsz. A megoldásaidat emailben küldheted be, ami természetesen nem kötelező, de mi szeretnénk együtt haladni veled az úton és támogatni téged.

Csak küldd el a jelentkezésed a tanfolyamra, ülj le az íróasztalodhoz és tanulj!


A tanulás nálunk igazán egyszerű!

Online tanulhatsz, kényelmesen, a saját tempódban. Te osztod be az idődet, nem kell hétvégi, vagy esti iskolába rohanni. A tanulás miatt nem kell felborítanod az életed, ráadásul utaznod sem kell.

A tanfolyam vizsgamunkával zárul, ami lehet egy fiktív konyha megtervezése, vagy a saját konyhád terveinek a beküldése online.

Nincs sikertelen vizsga, nem kell izgulnod. Becsülettel megtanítunk mindent neked.

Hogyan zárul a tanfolyam? Minden vizsgamunkát beküldő hallgató oklevelet kap, egy Otthonlabor bögrét és tervei alapján elkészítjük a konyhája 3D látványterveit.


Az árakról:

A Konyhatervezés kurzus bevezető ára: 99.000 Ft

Fontosabb tudnivalók:

A tanfolyamainkhoz örökös hozzáférést kapsz és PDF formátumban is letöltheted őket. Minden jövőbeli frissítés a rendelkezésedre áll. Ha személyes vagy technikai segítségre van szükséged, bármeddig igénybe veheted.